DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’nun yeni kış kahveleri içinizi ısıtacak

    Tchibo’nun yeni kış kahveleri içinizi ısıtacak
    27.11.2017
    A+
    A-

    Gerçek kahve denince ilk akla gelen markalardan olan Tchibo, farklı damak tatlarına hitap eden kışa özel kahvelerini, mağazalarındaki kahve barlarında lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor.

    68 yıldır kahvelerinin kalitesi, tazeliği ve çeşitliliğiyle fark yaratan Tchibo; dumanı üstünde, farklı lezzetlere sahip yepyeni kış kahvelerini mağazalarındaki kahve barlarında kahve severlerle buluşturarak sıcacık sohbetlere eşlik ediyor.

    Tchibo’nun yüzde 100 Arabica çekirdeklerinden hazırlanan kış kahvelerinden biri olan Tarçınlı Çikolatalı Latte, kış aylarının vazgeçilmez baharatı tarçın ve çikolatanın uyumuyla damaklarda unutulamayacak bir tat bırakıyor. Tchibo Karamelli Latte buz gibi havalarda karamelin yumuşacık tadıyla mutluluk verirken, Beyaz Çikolatalı Latte beyaz çikolatadan vazgeçemeyenlere eşsiz bir lezzet sunuyor. Chai Tea Latte ise içindeki sağlıklı baharatlarla kahve tutkunlarına enerji veriyor. Eşsiz lezzete sahip tüm bu kahveler, Tchibo mağazalarındaki kahve barlarda kışın tadını çıkarmak isteyenleri bekliyor.

    Dünyanın dört bir yanından gelen en kaliteli Arabica çekirdeklerinden üretilmiş kahve çeşitleri, kahve keyfini evinde de sürdürmek isteyenler için Tchibo mağazaları ve tchibo. com. tr internet mağazasının yanı sıra Migros ve Macrocenter’larda da satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.