DOLAR 32,5415
EURO 34,9354
ALTIN 2444,909
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tedi’den beslenme çantalarını tatlandıracak hafif atıştırmalık

    Tedi’den beslenme çantalarını tatlandıracak hafif atıştırmalık
    04.09.2018
    A+
    A-

    Günün büyük bir bölümünü okulda geçiren çocuklar için beslenme çantalarına girecek alternatif lezzetleri anne ve babalar seçiyor. Beslenme çantalarında yerini alacak lezzetleri dengeli bir şekilde seçmeye çalışan aileler, bir yandan çocuklar için çantaları eğlenceli hale getiriyor.  Renkli ambalajı, muhteşem elma-tarçın ve karışık meyve dolgulu içeriğiyle Tedi Kurabiye, okula başlayan çocukların tatlı ihtiyacını karşılayacak atıştırmalık lezzet sunuyor.

     Uzun süredir tatil yapan çocukların yeni başlayan okul dönemiyle birlikte, aileleri de her gün hazırlanması gereken beslenme çantasına alternatif fikirler bulma görevi başladı. Tedi, çocuklar için dengeli beslenme, güvenli büyüme ve gün içinde azalan enerjilerini yerine getirecek tatlı ihtiyacını karşılamaya çalışan aileler için alternatif lezzet öneriyor. Hafif yapısı, meyveli içeriği ve çıtır çıtır lezzetli kurabiyesiyle hem yetişkinlerin hem de çocukların vazgeçilmezi arasında yerini alan Tedi Kurabiye, günün en eğlenceli saatlerinde beslenme çantasından çıkmaya hazırlanıyor. Çantalarda tamamlayıcı olarak yerini alan Tedi Kurabiye, hem leziz hem de düşük kalorili hafif formuyla açlığı yatıştırırken, enerji veriyor. Yumuşacık elmanın, aromatik kokusuyla damaklarda unutulmayan lezzet bırakan tarçının elmayla buluştuğu Tedi Kurabiyeler, gevrek tadıyla tatlı severlerin şimdiden favori atıştırmalığı oldu.

    Tedi Kurabiye çay saatleri için 6’lı beslenme çantaları için tekli paketleri, elma-tarçın ve karışık meyveli alternatifleriyle evde, okulda, yolda tüketilmeye hazır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.