DOLAR 32,4449
EURO 34,7686
ALTIN 2439,167
BIST 9945,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teen Titans Go! Türkiye’de ilk kez İstMarina AVM’de

    Teen Titans Go! Türkiye’de ilk kez İstMarina AVM’de
    12.12.2018
    A+
    A-

    Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi’nde eğlence devam ediyor. 7’den 70’e herkesin keyifli vakit geçireceği etkinlikler, İstMarina Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilerle buluşuyor.

    Cartoon Network’ün sevilen çizgi filmi Teen Titans GO! karakterleri Türkiye’de ilk kez İstMarina AVM’ye geldi. Popüler çizgi animasyon karakterlerinden Robin, Cyborg, Starfire, Raven ve Beast Boy’dan oluşan süper kahraman ekibi, 8-9 Aralık’ta minik hayranlarıyla AVM’de buluştu. İlk dansları ile sahneye çıkan karakterler daha sonra basit figürleri çocuklarla birlikte uyguladı. 30 dakika süren ve 7 seans yapılan şovda çocuklar eğlenceli anlar yaşayarak hafta sonunun keyfini çıkardı. Gösteri sonunda ise Teen Titans Go karakterleri, çocuklar ile birlikte şarkı söyleyip dan dans ederek bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

    İstMarina hafta içi ve hafta sonu düzenlediği birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler çocukları daha fazla mutlu etmeyi ve keyiflendirmeyi hedefliyor. Aileleriyle İstMarina Alışveriş Merkezi’ne gelen minikler ücretsiz gerçekleşen etkinlik ve söyleşilerle eğlenirken aynı zamanda öğreniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.