DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TEİD ve TKYD’den kurumsal uyum programı eğitimi

    TEİD ve TKYD’den kurumsal uyum programı eğitimi
    23.10.2019
    A+
    A-

    Etik ve İtibar Derneği (TEİD), 31 Ekim 2019 tarihinde Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) işbirliğiyle Intercontinental Otel’de “Kurumsal Yönetim Bakış Açısıyla Uyum Programı Oluşturmanın İpuçları” başlıklı bir eğitim programı düzenliyor.

    Etik ve İtibar Derneği’nin (TEİD) Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) işbirliğiyle gerçekleştireceği “Kurumsal Yönetim Bakış Açısıyla Uyum Programı Oluşturmanın İpuçları” eğitim programına ulusal ve uluslararası şirketlerin uyum, mevzuat, yatırımcı ilişkileri departmanları çalışanları, yöneticileri, yönetim ve denetim kurulu üyeleri, şirket hissedarları, avukatlar, mali müşavirler, denetçiler, danışmanlar, ticari departmanlar ve şirket yönetim ekibi üyeleriyle birlikte uyum konusunda uzmanlaşmak isteyenler de katılıyor.

    Tüm yönleriyle uyum ve uyum yönetimi

    Eğitim programında TEİD Yönetim Kurulu Üyesi, Astellas Pharma Etik ve Uyum Direktörü Av. Kemal Altuğ Özgün, “Etik nedir”, “İş etiği nedir”, “Kurumlar içinde etik ve uyum kurallarının gereksinimleri nelerdir” girişinin ardından; FCPA, UKBA ve Sapin II gibi kanunlar kapsamında “Uluslararası mevzuatta etik ve uyumun önemi” ve “İş etiği elementleri ve etik programının etkin yönetimi” konularına açıklık getirecek.

     

    Eğitimin öğleden sonraki programında TKYD Yönetim Kurulu Üyesi, Şişecam Genel Müdürü Danışmanı Av. Nihal Mashaki, “Kurumsal yönetim bakış açısı ile uyum fonksiyonlarının Türkiye’deki yeri ve uygulamaları” ile “Global şirketlerdeki yapı ve uyumun organizasyondaki yeri” hakkında bilgi verdikten sonra, “Uyum programı yol haritası ve planı”, “Oluşturulması önerilen yapılar” ve “Uyumdan beklenen faydalar” hakkında görüşlerini aktaracak.

     

    TEİD ve TKYD üyelerine %30 indirim uygulanan eğitim programına katılım ücretinin KDV hariç 1.500 TL olduğu belirtiliyor. Aynı kurumdan üç ve üzeri katılım sağlandığında %10 indirim uygulanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.