DOLAR 32,4899
EURO 34,7473
ALTIN 2421,169
BIST 9688,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teknik hizmetler sektörünün tüm paydaşları İstanbul’da buluşuyor

    Teknik hizmetler sektörünün tüm paydaşları İstanbul’da buluşuyor
    22.04.2019
    A+
    A-

    Sektörü dönüştürmek, iyileştirmek ve insan emeğini yüceltmek amacıyla 2010 yılından bu yana çalışmalar yürüten ProAsist, geçen yılki Çözüm Ortakları Toplantısı’nın artından bu yıl da Değer Ortakları Toplantısı düzenliyor. Sektörü tek çatı altında toplayacak ProAsist Çözüm Platformu’nun tanıtımının da yapılacağı toplantıda Türkiye’nin dört bir yanından bine yakın katılımcı yer alacak.

    2010 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren ProAsist, teknik hizmetler sektörü paydaşlarını Değer Ortakları Toplantısı’nda bir araya getiriyor. Sektörünü dönüştürmek, iyileştirmek ve sektörde insan emeğini yüceltmek amacıyla geçen yıl Çözüm Ortakları toplantısı düzenleyen ProAsist, bu yıl da daha geniş bir katılımcı grubu ile Değer Ortakları Toplantısı gerçekleştiriyor. ProAsist Yönetim Kurulu Başkanı Öner Çelebi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıya; çözüm ortakları, müşteriler, danışmanlar, denetçiler, tedarikçiler, sektör duayenleri ve STK temsilcileri katılacak.

    ‘ProAsist Çözüm Platformu’ tanıtılacak

    3 Mayıs Cuma günü Hilton Bomonti Otel’de yapılacak ProAsist Değer Ortakları Toplantısı’na ilişkin bilgiler veren Öner Çelebi, “Sektörümüzü dönüştürmek, iyileştirmek ve daha da yukarılara taşımak amacıyla çıktığımız bu yolda, bu yıl daha geniş katılımlı bir etkinlik yapıyoruz. Teknik hizmetler sektörü geniş bir ekosistem. Paydaşlarımız arasında çözüm ortaklarımızın yanı sıra müşteriler, danışmanlar, denetçiler, tedarikçiler, sektör duayenleri ve STK temsilcileri bulunuyor. Biz bu yılki ‘Değer Ortakları Toplantısı’nda ekosistemin bütün taraflarını buluşturmayı hedefledik” diye konuştu. Türkiye’de 400 çözüm ortağı ve 26 mobil ekip ile 14 bin lokasyona hizmet verdiklerini belirten Öner Çelebi, “Etkinliğimiz kapsamında bir süredir üzerinde çalıştığımız ‘ProAsist Çözüm Platformu’nu ve yeni marka stratejimizi de tanıtacağız” dedi.

    Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların, etkinlik alanında düzenlenecek bir fuar ile karşılanacağı Değer Ortakları Toplantısı’nda ProAsist Çözüm Platformu tanıtılacak ve başarılı çözüm ortakları ödüllendirilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.