DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tekno Asfalt 2017 yılına rekor satışla başladı

    Tekno Asfalt 2017 yılına rekor satışla başladı
    14.02.2017
    A+
    A-

    2016 yılında da asfalt sektöründe liderliğini sürdüren Tekno Asfalt, 2017 başında Bayburt Grup ile önemli bir anlaşmaya daha imza attı. Toplamda 6 adet BENNINGHOVEN asfalt plentinin satışını gerçekleştiren Tekno Asfalt, Bayburt Grup ‘a yapılan bu 6 adet plent satışı ile birlikte 2017 yılına iddialı bir başlangıç yapmış oldu. Gerçekleşen bu satışlarla beraber Bayburt Grup bünyesindeki BENNINGHOVEN asfalt plent sayısı da, yeni bir rekor olarak 26’ya yükseldi.

    2016 yılı içerisinde, farklı modellerde toplam 14 adet BENNINGHOVEN asfalt plent satışı gerçekleştirerek sektör liderliğini devam ettiren Tekno Asfalt, 2017 yılına da rekor bir satışla başladı. “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde yer alan ve Türkiye’nin en önemli yol projelerinin bir bölümüne imza atan Bayburt Grup, mevcut 20 adet BENNINGHOVEN asfalt plentine ilave olarak, 2017 Ocak ayı itibariyle 4 adet BENNINGHOVEN ECO-3000 ve 2 adet BENNINGHOVEN ECO-4000 asfalt plentini daha bünyesine kattı. Satışı gerçekleşen bu asfalt plentleri ile beraber, Bayburt Grup tarafından yürütülen projelerde kullanılan BENNINGHOVEN asfalt plenti sayısı, 26’ya ulaştı.

    Bayburt Grup tarafından tercih edilen BENNINGHOVEN ECO-3000 ve ECO-4000 asfalt plentleri, diğer tüm BENNINGHOVEN plentleri gibi 400 OC çalışma sıcaklığına uygun olarak tasarlanmıştır. Bu özelliği sayesinde, 200 – 250 OC sıcaklık seviyesinde olması gereken mastik asfaltı standart olarak üretebilen asfalt plentlerine, asfalt soğuk geri dönüşüm sistemleri ve asfalt sıcak geri dönüşüm sistemleri de istenildiği zaman kolayca eklenebilmektedir.

    Satışı gerçekleşen BENNINGHOVEN ECO-3000 Konteyner Tip Asfalt Plentleri %4 agrega iç nem oranında 240 ton/saat ve yüzde 3 agrega iç nem oranında 260 ton/saat; BENNINGHOVEN ECO-4000 asfalt plentleri ise yüzde 4 agrega iç nem oranında 320 ton/saat ve yüzde 3 agrega iç nem oranında 350 ton/saat asfalt üretim kapasitesine sahiptir.

    Bu plentlerin elektrik motorlarının, filtre – egzoz fan motoru ve brülör fan motoru başta olmak üzere bir kısmına hız sürücüleri (frekans invertörleri), çok az sayıda motor hariç diğer kısmına da yumuşak yol vericiler ( soft starter) ile kumanda edilmektedir. Böylece büyük bir enerji tasarrufu sağlanmaktadır.

    Yalnızca asfalt üretim tesislerinin çalışma ilkelerine göre geliştirilmiş BENNINGHOVEN ‘nın kendi markası olan patentli brülörleri sayesinde, büyük bir yakıt tasarrufu sağlamaktadır.
    Satışı gerçekleşen 6 adet asfalt plentinden, 1 adet ECO 3000 ve 1 adet ECO 4000 model asfalt plentinin montajı, Tekno Asfalt teknik servis ekipleri tarafından Ocak ayı içerisinde tamamlanmıştır. Diğer 4 adet BENNINGHOVEN asfalt plentinin kurulumunun da, Mayıs ayına kadar peyder pey yapılması öngörülmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.