DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tekno Asfalt’tan Türkiye’de bir ilk

    Tekno Asfalt’tan Türkiye’de bir ilk
    19.06.2017
    A+
    A-

    Tekno Asfalt, Türkiye’nin İlk Elektrikli ve Tam Otomatik Bitüm Emülsiyon Plenti’nin Üretimini Gerçekleştirdi

    Benninghoven marka Asfalt Plentlerinin Türkiye’deki çözüm ortağı olan Tekno Asfalt Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirerek, tam otomatik ve elektrikli olma özelliği taşıyan Bitüm Emülsiyon Plentinin üretimini tamamladı. Tekno Asfalt’ın Ankara Kahramankazan’da kurulan yeni fabrikasında üretilen Bitüm Emülsiyon Plenti, ilk olarak Panama’nın en önemli yol projesinde kullanılacak.

    Türkiye Asfalt sektörünün lideri olan Tekno Asfalt, Ankara Kahramankazan’da kurulan yeni fabrikasında, Benninghoven tarafından Panama’ya satışı gerçekleştirilen asfalt üretim tesisinin en önemli komponentlerinden biri olan ve 10 ton / saat kapasiteli Emülsiyon Plentinin satışını tamamladı. Türkiye’nin ilk tam otomatik ve elektrikli olma özelliği taşıyan Bitüm Emülsiyon Plenti, emülsiyon üretimini girilen reçete çerçevesinde, tek tuşla otomatik olarak yapabilme olanağı sağlıyor.

    Bitüm Emülsiyon plenti tarafından üretimi gerçekleştirilen emülsiyon, başta sathi kaplama uygulamalarında ve bitümlü sıcak karışım asfalt uygulamalarında olmak üzere, zemin stabilizasyonu, astar tabakaları, yüzey çatlaklarının kapatılması gibi alanlarda kullanılıyor ve yüksek yapışma kabiliyeti sayesinde tüm yol projelerinde zaman ve enerji tasarrufu sağlıyor. Asit tankı, emülgatör tankı ve su tankı sisteme entegre olarak çalışan Bitüm Emülsyon Plenti aynı zamanda, diğer sistemlerde olmayan PH metre sayesinde daha kaliteli emülsiyon üretimi gerçekleştirme imkanı sunarken, hata payını da minimuma indiriyor. Tamamen yerli yazılım ile kontrol edilen bu sistem, çözelti istenilen değere ulaştığı anda emülsiyon üretimini otomatik olarak başlatıyor.
    Kurulumu Tekno Asfalt servis ekibi tarafından Panama’da yapılacak olan Bitüm Emülsiyon Plentinin tüm birimlerinin aynı konteyner içerisinde olması, nakliye konusunda da büyük avantajlar sağlıyor.
    Asfalt sektöründe 1991 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 2007 yılından beri IMDER verilerine göre sektör lideri olan Tekno Asfalt, Ankara Kahramankazan’da kurulan, asfalt plenti komponentleri ve asfalt ekipmanları üretimi alanında Türkiye’nin en büyük ve en teknolojik tesisi olan Tekno Endüstri ile, dünya standartlarında üretim gerçekleştirerek, sektöre yenilikçi bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.