DOLAR 32,4674
EURO 34,716
ALTIN 2434,46
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teknolojiyi seven sevgililere Plantronics’ten öneriler

    Teknolojiyi seven sevgililere Plantronics’ten öneriler
    07.02.2018
    A+
    A-

    Plantronics’in Sevgililer Günü’ne özel kulaklık modelleri, hediye seçiminde zorlananlar için en ideal alternatiflerden biri. Her tarza hitap eden şık ve kullanışlı Plantronics modelleriyle O’nun kalbini bir kez daha fethedebilirsiniz

     Yılın en romantik günü hiç kuşkusuz Sevgililer Günü.  Ancak Sevgililer Günü, sevgiliye ne hediye alsam telaşını da beraberinde getiriyor. Sevgilisine bu yıl teknolojik bir hediye almak isteyenler, Plantronics’in yeni kulaklık modellerine göz atabilir. Plantronics’in kalite, tasarım, ses teknolojisi ve kullanım kolaylığı sunan kulaklıkları sevgiliniz için ideal bir seçim olabilir.

    Sportif ve renkli

    Plantronics’in kablosuz kulak içi modellerinden olan BackBeat FIT 2 su geçirmez özelliği ile hediye alternatifleri arasında başta geliyor. Sadece 24 gram ağırlığa sahip kulak içi kablosuz kulaklık, antrenman sırasında kablo karmaşası yaşamanızın önüne geçiyor. Fosforlu tasarımıyla karanlıkta ya da dış ortamda yaptığınız antrenmanlarda fark edilmenizi sağlayan BackBeat FIT2’in, geniş renk yelpazesiyle de renkli kişiliğinizi yansıtabilirsiniz. Günlük hayatta da kolaylıkla kullanılabilen kulaklığın 8 saatlik dinleme süresi ve 10 metreye kadar çekim alanı da tatmin edici düzeyde.

    Kafa üstü tercih edenlere
    Kablosuz kulaklık modelleriyle müzik keyfini doyasıya yaşatan Plantronics’te, BackBeat FIT 500 ve BackBeat FIT 505 modelleri kafa üstü kulaklık arayanlar için en ideal kulaklık olarak karşımıza çıkıyor. Farklı renk seçenekleri bulunan kulaklık, hafif ve sportif tasarımıyla genç bir duruş sergiliyor. P2i’nin terlemeye karşı dayanıklı nano kaplama teknolojisine sahip olan BackBeat FIT 500 ve FIT 505, 18 saate varan kablosuz kullanımıyla da dikkat çekiyor. Şarjınız bitse bile, kısa sürede şarj edilebilen kulaklığı 3,5 jak girişli kablosuyla da süresiz dinleyebilirsiniz.

    Hafifliği ön planda
    Özel örgü tasarımı ve P2i nano kaplamasıyla dikkat çeken BackBeat FIT 305, boyun bölgesindeki klipsi sayesinde her türlü antrenman için sağlam bir duruşa sahip. 14 gram ağırlığı ile gün boyu rahat bir şekilde müzik keyfinizi yaşayabileceğiniz kulaklık, Bluetooth 4.1 ile 10 metreye kadar çekim alanı sunuyor. Tek şarjla 6 saatlik kullanım imkanı sunan BackBeat FIT 305’i, 15 dakikalık kısa şarj süresiyle 1 saate kadar dinleyebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.