DOLAR 32,5916
EURO 35,0051
ALTIN 2453,896
BIST 9791,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teknoplast’la kolay silinen nefes alan, sağlıklı duvarlar

    Teknoplast’la kolay silinen nefes alan, sağlıklı duvarlar
    06.04.2018
    A+
    A-

    Türk boya sektörüne ilkleri kazandıran DYO’nun yüksek yağ itici özelliğine sahip boyası Teknoplast, lekelerin kolaylıkla temizlenmesine imkân veriyor. Kokusuz, insan ve çevre dostu Teknoplast; antibakteriyel özelliği ile çocuk odaları başta olmak üzere kreş, okul, hastane, otel, restoran, mutfak ve ofislerin vazgeçilmezi oldu.

    Boya sektörüne getirdiği ilkler ve yenilikçi ürünleri ile sektöre öncülük eden DYO; kokusuz, insan ve çevre dostu Teknoplast boyası ile mekânlara nefes aldırıyor. DYO, iç mekânlarda her türlü üzeye uygulanan Teknoplast ile ‘temizlikten taviz vermeyenlere’büyük kolaylık sunuyor.

    LEKELERE SON VEREN TEKNOLOJİ

    Antibakteriyel ve küf önleyici özelliği ile evlerde sağlıklı bir ortam yaratmaya da katkı sağlayan Teknoplast, özellikle çocuk odaları, kreş, okul, hastane, restoran, mutfak, mağaza ve ofislerin iç mekân kullanımında öne çıkıyor.Lekelerle çok daha fazla karşı karşıya kalınan söz konusu alanlarda DYO’nun Teknoplast ürünü ile boyanmış duvarlar kolaylıkla temizlenebiliyor. Türkiye’de bir ilk olan teknoloji sayesinde yüksek yağ itici özelliğe sahip Teknoplast, yüzeyde oluşan yağ, ketçap, kurşunkalem ve suluboya gibi lekelerin temizlenmesine de imkân veriyor.

    ZENGİN RENK SEÇENEĞİ SUNUYOR

    DYO’nun çevre dostu ürünü Teknoplast, Renk Yağmuru Kartelasındaki renkler ile tüketicilere mekânlarının ışığı ve dekorasyonuna en uygun seçenekleri sunuyor. İpek mat, silinebilir ve dekoratif özelliği ile öne çıkan Teknoplast; klasik ve modası hiç geçmeyen renklerin yanı sıra, trendi yansıtan ve sadece DYO’da bulabileceğiniz renk tonları ile de fark yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.