DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tekstil sektörünün önde gelenleri Ürdün’de bir araya geldi

    Tekstil sektörünün önde gelenleri Ürdün’de bir araya geldi
    29.03.2019
    A+
    A-

    20 – 23 Mart 2019 tarihleri arasında bu yıl ilk kez düzenlenen Extille Uluslararası Ürdün Moda ve Tekstil Fuarı, hazır giyim sektörünün profesyonellerini bir araya getirdi. Muhafazakar giyim sektörünün önde gelen markalarından Zühre İstanbul, fuarda sergilediği 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla beğeni topladı

    Profesyonellerin yeni iş bağlantıları kurması, tüm tekstil ürünlerinin aynı anda sergilenmesi ve mevcut ticari ilişkilerin güçlenerek ilerlemesi için düzenlenen 1. Uluslararası Ürdün Moda ve Tekstil Fuarı moda sektörünün önde gelen oyuncularını aynı platformda buluşturdu.

    Bu yıl ilk kez düzenlenen fuarda, dış giyimden aksesuara, deriden ev tekstiline kadar çok sayıda tasarım ziyaretçilere sunuldu. 20-23 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleşen organizasyonda Zühre İstanbul, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan en özel tasarımlarını sergiledi.

    Muhafazakar giyim sektöründe Türkiye’nin konumunu güçlendiren çalışmalara imza attıklarını ifade eden Zühre İstanbul’un Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu, fuarda pazar paylarını artıracak önemli bağlantılar kurduklarını belirtti.

     “Ürdün potansiyeli yüksek bir pazar”

    Kuruluşundan bu yana muhafazakar giyim sektöründe öncü faaliyetlerine devam ettiklerini söyleyen Zühre İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu, “Muhafazakar giyim endüstrisindeki yenilikçi çizgimiz ile pazardaki varlığımızı güçlendirmeyi hedefledik. Ürdün; potansiyeli oldukça yüksek bir pazar. Orta Doğu pazarındaki ihracat grafiğimizi artırma noktasında önemini hissettiren bu fuarda, 2019 ilkbahar ve yaz koleksiyonumuzu uluslararası temsilcilere sergileyerek, onlarla temas etme imkanı yakaladık. Halihazırda 4 kıtada 24 ülkede 150 farklı satış noktası ile hizmet veriyoruz. Özgün çizim ve kreasyonlar üzerine yoğunlaşıp, global arenadaki payımızı ve şube sayımızı artırarak büyümemizi sürdürüyoruz’’ dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.