DOLAR 32,5175
EURO 34,9415
ALTIN 2438,162
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teksüt’ten anlamlı 8 Mart Kadınlar Günü kutlaması

    Teksüt’ten anlamlı 8 Mart Kadınlar Günü kutlaması
    08.03.2019
    A+
    A-
    Teksüt’te 8 Mart Kadınlar Günü, tüm kadın çalışanlar adına Balıkesir Gönen’de fidan dikilerek kutlandı. TEMA Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, kadın çalışan sayısını da aşan şekilde 320 fidan dikildi. Teksüt personelinin %41’i kadınlardan oluşuyor.
    Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşları arasında yer alan Teksüt, Türk gıda işletmeleri arasında kadın istihdamı en yüksek markalardan biri olarak öne çıkıyor. Üreten, emek veren, sosyal hayatın içinde yer almak isteyen kadınları destekleyen Teksüt’te, 570 kişilik personelin yüzde 41’i kadın çalışanlardan oluşuyor.
    Gönen Hacıvelioba Köyü’ne 320 fidan
    8 Mart Kadınlar Günü, Teksüt’ün kadın çalışanlarıyla birlikte geleceğe iz bırakacağı bir etkinlikte kutlandı. Firmanın üretim tesislerinin bunduğu Balıkesir’in Gönen ilçesi sınırları içerisinde bulunan Hacıvelioba Köyü’ne TEMA Vakfı işbirliği ile toplam 320 çam fidanı dikildi ve Teksüt Anı Ormanı oluşturuldu. Köyün kırsal bölgesi, 2007 yılında orman yangını geçirmiş ve 1,5 hektarlık alan kül olmuştu.
    Bizim için bir gün değil, her gün kıymetlisiniz
    Kadın çalışanlarla birlikte fidan dikimine katılan Teksüt İnsan Kaynakları Müdürü Abdullah Uzer, “Bizde süt ürünleri, kadın hassasiyetinin getirdiği sabır, özen ve güvenle üretiliyor. Kalitemizde kadın personelimizin katkısı büyük” diye konuştu. Uzer, kadın çalışanların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı ve “Bizim için bir gün değil, her gün kıymetlisiniz. Ürettiğiniz değerler ve kıymetli emekleriniz için size gönülden teşekkür ederiz” dedi. Tüm kadın çalışanlara, adlarına dikilen fidanlar için birer sertifika verildi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.