DOLAR 32,4532
EURO 34,7901
ALTIN 2443,951
BIST 9946,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teksüt’ten diyet programlarına uygun seçenekler

    Teksüt’ten diyet programlarına uygun seçenekler
    03.04.2019
    A+
    A-

    Teksüt, bahar ve yaz döneminde forma girmek ya da formunu korumak isteyenler için yağsız veya yağı azaltılmış ürünlerini sunuyor. Light Süt, Yarım Yağlı Süt ve Light Beyaz Peynir’iyle Teksüt, hem beslenme ihtiyacına hem de diyet programlarına uygun seçenekler sağlıyor.

    Diyet uygulayanlar, içerdiği yağ nedeniyle süt ve süt ürünlerine temkinli yaklaşabiliyor. Oysa forma girerken de vücudun doğru beslenme ihtiyacına dikkat edilmesi gerekiyor. Türkiye’nin önde gelen süt ve süt ürünleri kuruluşlarından Teksüt, light ve yarım yağlı ürünleriyle forma girmenin sağlıklı ve dengeli biçimine destek veriyor. Teksüt Light ürünler ve özellikleri şöyle:

    Teksüt UHT Yarım Yağlı Süt: Kalsiyum, fosfor ve D Vitamini içeriği ve %1,5’lik azaltılmış yağ oranıyla yağdan tamamıyla vazgeçmeyen ama azaltmak isteyenler için ideal. Kalori düzeyi ve uygun protein oranı, sütte dengeyi gözetenlerin arayışını karşılıyor.

    Teksüt UHT Light Süt: %0.1’lik yağ oranına sahip. Kalori düzeyi sınırlı, vücudun günlük alması gereken vitamin ve mineral oranları konusunda dengeli; kalsiyum, fosfor ve D vitamini içeriğine sahip Teksüt Light Süt, bu özellikleriyle hem besleyici hem hafif.

    Teksüt Light Beyaz Peynir: Formunu ve sağlığını korumak isteyenler, peynirde lezzetten vazgeçmek zorunda değil. Özgün kıvamı, azaltılmış tuzu ve düşürülmüş yağ oranıyla öne çıkan Teksüt Light Beyaz Peynir, trans yağı içermediğinden kolesterol oranının dengelenmesine de katkı sunuyor.

    Bahar gelince light ürünlere ilgi yükseliyor

    Teksüt Satış ve Pazarlama Koordinatörü Murat Keleş, baharla birlikte az yağlı ürünlere yönelik ilginin arttığına dikkat çekti. Keleş “Süt ve süt ürünleri her zaman sofrada yerini almalı. Ancak yağ ile arasına mesafe koymak isteyenler, yarım yağlı ve light seçeneklerle süt ürünleri tüketimini rahatlıkla sürdürebilirler” diye konuştu. Teksüt’ün light ürünleri, organize perakende noktalarında ulaşılabilir durumda.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.