DOLAR 32,5346
EURO 34,8857
ALTIN 2433,163
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tekzen İzmir’deki 4. mağazasını Menemen’de açtı

    Tekzen İzmir’deki 4. mağazasını Menemen’de açtı
    24.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin yüzde 100 yerli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, yıl sonu hedefi olan 130 mağaza sayısına çok yaklaştı. Tekzen, İzmir’de 4. mağazasını Menemen Novada AVM’de açarak Türkiye genelinde 55 ilde 128 mağazaya ulaştı.

    Yıl sonuna kadar Türkiye genelinde mağaza sayısını 130’a çıkarmayı hedefleyen Tekzen, 128. mağazasını İzmir/Menemen’de açtı. Tekzen’in İzmir’deki 4. mağazası, Menemen Novada AVM içerisinde yer alıyor. Mağaza 880 metrekare net satış alanına sahip bulunuyor. Türkiye’de 55 ilde 128 mağazası ile hizmet veren Tekzen, yeni mağaza açılışlarının yanı sıra mevcut mağazalarını da yenilemeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanına yayılan mağazalarıyla müşterilerine geniş ürün yelpazesi ile ulaşıyor.

    Tekzen‘in yeni mağazasının açılışı Tekzen Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge, Tekzen Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Bölge Müdürü Suat Yıldırım ve şirket çalışanlarının katılımı ile gerçekleşti.

    Tekzen Menemen Novada AVM’deki mağazasında mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, inşaat ve tesisat malzemelerinden elektrik ve aydınlatma ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar çok geniş yelpazedeki binlerce çeşit ürünü aynı çatı altında sunacak.

    Menemen Novada AVM mağazasının açılışına özel 10 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında, Alpino güneş gardırop 299,90 TL’den, Alpino aynalı portmanto 179.90 TL’den, Zen Home yağlı radyatör 249,90 TL’den, 65 cm Karen banyo dolabı 179.90 TL’den, Fakir Darky Oko elektrikli süpürge 99.99 TL’den, 6’lı yaprak avize 179.90 TL’den, Maestro alüminyum çantalı vidalama seti 59.99 TL’den, Optimus batarya Serisi 49.99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

    TEKZEN, “Her ilde bir TEKZEN” hedefiyle büyümeye, güler yüzlü hizmet anlayışını Türkiye’nin her noktasına taşımaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.