DOLAR 32,5415
EURO 34,9354
ALTIN 2444,909
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tekzen ve Ziraat Bankası’ndan sizi düşenen kampanya

    Tekzen ve Ziraat Bankası’ndan sizi düşenen kampanya
    05.04.2019
    A+
    A-

    Tekzen ve Ziraat Bankası iş birliğinde düzenlenen kampanya kapsamında 4 Nisan – 5 Mayıs 2019 tarihleri arasında Tekzen mağazalarında Bankkart ile tek seferde 300 TL ve üzeri harcama yapan müşteriler anında 50 TL indirim kazanıyor.

    Tekzen ve Ziraat Bankası kazandıran bir işbirliğine imza attı. Kampanya kapsamında Tekzen mağazalarında tek seferde 300 TL ve üzeri harcama yapan Bankkart sahipleri anında 50 TL indirim kazanacak. 4 Nisan – 5 Mayıs tarihleri arasında kampanyaya katılım sağlayan ilk 10.000 kişi indirimden faydalanabilecek.

    Kampanyaya katılmak isteyen kart sahipleri alışverişten önce TEKZEN boşluk TCKN yazıp 4757’ye SMS göndererek indirim kodunu alabilecek. İndirim, 4 Nisan – 5 Mayıs tarihleri arasında kampanyaya başarılı katılım sağlanması sonrasında Bankkart ya da Bankkart Genç ile işlem yapılması halinde geçerli olacak. Kampanya detaylarına Tekzen mağazaları ve www. bankkart. com. tr’den ulaşılabilir.

    Kendin Yap (DIY-Do It Yourself) kültürünü sektöre kazandıran Tekzen, 59 ilde 138 mağazasıyla evlerini güzelleştirmek isteyen herkese ekonomik ve uygulanabilir çözümler sunmaya devam ediyor. Kaliteli ve uygun fiyat seçenekleri ile on binlerce ürünü müşterilerine sunan Tekzen’de tüketiciler, bahçe mobilyalarından kullanışlı mutfaklara, pratik ev gereçlerinden modern banyolara, dekorasyondan boyaya, beyaz eşyadan hırdavata kadar geniş ürün seçenekleri ile aradıkları her şeyi bulabiliyor.

     

    Editör Notu: Perakende sektöründe 24 yıldır aralıksız hizmet veren yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, bugün 59 ilde 138 mağazası ile faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’deki toplam +245 bin m2’lik satış alanı ile müşterileri için ferah alışveriş ortamı sunan, Romanya’da mağaza açan ilk yerli marka Tekzen, Avrupa DIY Perakende Birliği EDRA’nın Türkiye’den tek üyesidir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.