DOLAR 32,5507
EURO 34,9218
ALTIN 2443,414
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tekzen’den Patili dostlarına yürekten bir hediye

    Tekzen’den Patili dostlarına yürekten bir hediye
    30.09.2019
    A+
    A-

    Sokak hayvanlarının hayatlarına çeşitli projelerle dokunan Pati DostuTekzen, can dostlarımız için 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında mama hediye edecek. 4 Ekim’de Tekzen mağazalarından alışveriş yapan herkes o güne özel hazırlamış mama paketlerini herhangi bir ücret ödemeden kasalardan alıp sokak hayvanlarına ikram edebilecek.

    Tekzen, proje kapsamında 4 Ekim’de Türkiye’deki bütün mağazalardan ve online’dan alışveriş yapan tüm müşterilerine pet shop kategorisindeki kendi markası olan Tekzen Best Friends’i hediye edecek. Aynı coğrafyayı paylaştığımız sokak hayvanlarına yaşam alanı tanınması, beslenme ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesi bilinciyle hareket eden Tekzen, evi sokaklar olan can dostlarımızın hayatlarına küçük bir dokunuşlar yapmaya devam ediyor.

    59 ilde 140 mağaza ile müşterilerine hizmet veren Tekzen, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde de zor şartlarda sokakta yaşayan ve sahiplenilmeyen sokak hayvanlarının daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için ‘Pati Dostu Evler’ projesini de hayata geçirmişti. Bu proje ile belediyenin tahsis etmiş olduğu 97 noktaya 250 kulübe bağışlayarak patili dostları rengârenk yuvalarla buluşturmuştu.

    Can dostlarımız için mamanızı istemeyi unutmayın

    59 ilde yer alan 140 Tekzen mağazası ve www. tekzen. com. tr’den 4 Ekim’de yapacağınız bütün alışverişlerde kasa sorumlusundan sokaktaki can dostlarımız için bir kap mamanızı almayı unutmayın. Tekzen, sokak hayvanları için gönülden yaptığı projeleri her sene daha da artan bir kararlılıkla yaygınlaştırmaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.