DOLAR 32,3341
EURO 35,159
ALTIN 2244,249
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tekzen’den yıldız yağmuru

    Tekzen’den yıldız yağmuru
    17.01.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin yüzde 100 yerli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen’de yıldızlı ürünlerden yapılan alışverişler artık çok daha avantajlı.

    Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, yıldızlı ürün kampanyası ile müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tekzen’in tüm mağazalarında geçerli olan yıldızlı ürün kampanyası ile TekzenKartlı alışverişlerden kazanılan puanlar yüzde 3 daha fazla değer kazanıyor.

    Yıldızlar puanlara, puanlar harcamalara dönüşüyor!

    Türkiye’nin en doğusundan en batısına uzanan 130 mağazasıyla Tekzen’de yıldızlı ürünlerde alışverişler puanlara, puanlar harcamalara dönüşüyor. Yıldızlı ürünler avantajlı fiyatlarının yanı sıra yüzde 3 daha fazla puan kazandırıyor. TekzenKart ile yapılan alışverişlerde geçerli olan yıldızlı ürün kampanyası radyatörden ısıtıcıya, sarkıttan lambader’e kadar onlarca avantajlı ürün seçeneği ile sizleri bekliyor.

    Kendin Yap (DIY-Do It Yourself) sektörünü Türkiye’ye kazandıran Tekzen, inşaat ve boya malzemelerinden mobilyaya, ev dekorasyon ürünlerinden bahçe ürünlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle tüketicilerine ekonomik, uygulanabilir çözümler sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.