DOLAR 32,3315
EURO 35,1042
ALTIN 2308,444
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TekzenKART ile Salı günlerini ikiye katlıyor

    01.08.2019
    A+
    A-

    TekzenKART sahipleri 30 Temmuz – 3 Eylül tarihleri arasında sadece Salı günleri TekzenKART ile tek seferde yapacağı 200TL ve üzeri alışverişlerde mevcut puanını 2 kat değerli olarak kullanacak.

    Türkiye’nin en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, müşterilerine kazandıran alışveriş fırsatları sunmaya devam ediyor. Kampanya 30 Temmuz – 3 Eylül (dahil) tarihleri arasında sadece Salı günleri TekzenKART ile tek seferde yapılacak 200TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olup yapılan alışverişlerde mevcut puan 2 katı değerli olarak kullanılacak.

    Tekzen’in 59 ilindeki 140 mağazasında geçerli olan kampanyada müşteriler puanlarını isterlerse tek seferde isterlerse parçalı olacak şekilde harcama imkanına da sahip olacak. Ayrıca TekzenKART sahibi müşteriler kampanyadan birden fazla kez faydalanabilecek.

    ResimEvini güzelleştirmek isteyenlerin uğrak adresi Tekzen, tüketicilerine on binlerce ürünü avantajlı fiyatlarla ve kolay ödeme seçenekleriyle sunarken Salı günlerini daha değerli kılan puan kampanyası ile tüketicilerinin aile bütçelerine katkı sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.