DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Telefonlara yerinde tamir hizmeti Edenred’lilere yüzde 20 indirimli

    Telefonlara yerinde tamir hizmeti Edenred’lilere yüzde 20 indirimli
    24.10.2018
    A+
    A-

    Çalışanların alım gücünü artıran, işverenlere maliyet avantajı sunan ve üye işletmelere ek satış hacmi yaratan çözümleri ile adından sıkça sözettiren Edenred, Red Club kampanyalarına bir yenisini ekledi. Kampanya kapsamında cep telefonunun yerinde tamir hizmetini %20 indirim avantajı ile sunuyor.

    Kurumsal ödeme çözümlerinde Dünya lideri ve Türkiye ile yemek kuponu hizmetini tanıştıran ilk uluslararası şirket olan Edenred, sunduğu çözümler ile adından sıkça sözettirmeye devam ediyor. Müşteriler, çalışanlar veya üye işyerleri Edenred Red Club kapsamında CepteTamir uygulamasından %20 indirimle faydalanma fırsatı yakalıyor.

    İş hayatının koşuşturması içerisinde akıllı telefonunuzun başına bir şey geldiğinde servis aramaya, telefonunuzu servise bırakmaya zamanınız olmayabilir. Servise bıraktığınız telefonunuzun içerisinde yer alan kişisel verilerinizden endişe duyuyor olabilirsiniz. Bu endişelerinize son veren girişim CepteTamir, bozulan telefonlara yerinde tamir hizmeti sunuyor. Üstelik Edenred’lilere %20 indirim fırsatıyla! Böylelikle kullanıcılar hem zamandan tasarruf sağlamış hem de güvenle telefonlarını tamir ettirmiş oluyor. Üstelik bu hizmetten yararlanan tüm Edenred kullanıcılarına, CepteTamir’den kırılmaz cam ve silikon kılıf hediye.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.