DOLAR 32,3827
EURO 35,0346
ALTIN 2326,339
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Teleperformance “En İyi 100 Global Dış Kaynak Sağlayıcısı” arasında yer aldı

    Teleperformance “En İyi 100 Global Dış Kaynak Sağlayıcısı” arasında yer aldı
    18.04.2019
    A+
    A-

    Teleperformance, Uluslararası Dış Kaynak Profesyonelleri Birliği tarafından derlenen En İyi Global Dış Kaynak 100 listesinde arka arkaya beşinci kez yer aldı.

    Dış kaynak çok kanallı müşteri deneyiminin global lideri Teleperformance, Uluslararası Dış Kaynak Profesyonelleri Birliği (IAOP) tarafından oluşturulan 2019 En İyi Global Dış Kaynak 100 listesinde yer aldığını duyurdu. Teleperformance bu yılki listenin açıklanmasıyla birlikte, tüm dış kaynak hizmet kategorilerinde beşinci kez üst üste dünya genelinde en büyük ve en başarılı dış kaynak hizmet sağlayıcılar arasında konumlandı.

    Dış kaynak hizmet sağlayıcıların En İyi Global Dış Kaynak 100 listesine girebilmeleri için beş kritik başlık altında mükemmeliyet göstermeleri gerekiyor. Bu beş başlık Ölçek ve Büyüme, Müşteri Referansları, Ödüller ve Sertifikalar, İnovasyon Programları ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk olarak sıralanıyor.

    Global Dış Kaynak 100 listesinin dış kaynak sektöründeki en iyi oyuncuların özverisini, uzmanlığını ve yoğun çalışmalarını gösterdiğini dile getiren IAOP CEO’su Debi Hamill, “Her yıl arka arkaya en yüksek skoru alan şirketler arasında bulunan Teleperformance’ı, IAOP’nin 2019 En İyi Global Dış Kaynak 100 listesinde bu yıl da konumlandıkları için tebrik ediyorum.” diye konuştu.

    Teleperformance Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Grup CEO’su Daniel Julien, “Dünyanın dört bir yanından, her türde dış kaynak servisin geniş bir yelpazede ele alındığı bu prestijli listeye bu yıl da dahil olmaktan mutluyuz. IAOP Global Dış Kaynak 100 listesinin yıllık olarak yaptığı derinlemesine ve bağımsız incelemeler hem müşterilerimiz hem diğer paydaşlar için iş modelimizin kalitesini, global ölçeğimizin doğruluğunu ve başarımızı onaylıyor.” dedi.

    Teleperformance Türkiye CEO’su Tülay Doğrular, “Teleperformance’ın global uzmanlığı ve faaliyet gösterdiği pazarlarda müşterilerine sunduğu katma değer, 2019 En İyi Global Dış Kaynak 100 listesiyle bir kez daha onaylandı. Bu güçlü tecrübeyi ve nitelikli servisleri Türkiye ve yakın kıyı pazarlarında büyümek isteyen kurumların hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” diye ekledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.