DOLAR 32,4743
EURO 34,7782
ALTIN 2479,789
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tennis Hu Koleksiyonu sade tasarımını renklendirdi

    31.07.2017
    A+
    A-

    adidas Originals’ın Pharrell Williams ile iş birliği, 4 yeni modelin hayatımıza girmesiyle bizlere kolektif gücümüzü bir kez daha hatırlatıyor. Pharrell Williams’ın tasarımı Tennis Hu, renkleriyle göz kamaştırıyor.

    Pharrell Williams’ın ilk kez yepyeni bir model olarak tasarladığı, kültürel farklılıklarımızı ve kolektif gücümüzü kutlayarak bizi bir araya getiren unsurları temsil eden ve adidas Originals Tennis Hu koleksiyonu, 4 yeni modelinde sezonun canlı renklerini taşıyor. Göz kamaştırıcı yeni renkleri, Tennis Hu’nun abartısız tasarımıyla Pharrell için üretilen ilk koleksiyonuna dikkat çekici bir nitelik kazandırıyor.

    Kontrast ve Minimalist Detaylar

    Modelleri adeta yeniden yaratan asıl unsur ise Tennis Hu’nun sade tasarımıyla büyük zıtlık taşıyan göz kamaştırıcı yeni renkleri! Hu serisinin iki modeli bu kez çok renkli Primeknit mükemmel saya ve canlı beyaz renkteki tabanı arasında kontrast yaratırken, ayakkabının kendine özgü tasarımı, yüksek kalite süet kullanımında ifade buluyor. Koleksiyona ait diğer iki model ise 80’lerin sonuna ait ayakkabı tasarımlarından ilham alıyor ve bu ruhu yansıtıyor. Tennis Hu’nun puantiye desenli tabanı ise bu ruh ile zevkli bir kontrast oluşturuyor. Tennis Hu, birbiriyle uyumlu ancak farklı tonlardaki renk gruplarına ve de gün boyu konfor sağlayan EVA orta tabanına sahip. 4 modelin tamamında da ayakkabının dilinde ve topuk şeridinde logo detayları yer alıyor. Modelin Primeknit mükemmel sayaya eşlik eden benzersiz minimalist bağcıkları ise dikkat çeken bir diğer detay.

    Geçtiğimiz sene “Ben insan ırkı için müzik yapıyorum” mottosundan ilham alan Pharrell Williams, bu sene ise dünyanın dört bir yanına yaptığı seyahatlerden esinlenerek tasarım yapıyor. Dünyanın en iyi müzik prodüktörlerinden biri kabul edilen Pharrell yaratıcı bir şarkı sözü yazarı ve hikâye anlatıcısı. Bu sebeple de Tennis Hu modelleri, etkileyici bir hikâyenin birer parçası.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.