DOLAR 32,5336
EURO 34,9126
ALTIN 2436,985
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tepe Home’da bahçelere yaz geldi

    Tepe Home’da bahçelere yaz geldi
    12.06.2017
    A+
    A-

    Tepe Home Yaz Koleksiyonu’nda yer alan mobilya ve tamamlayıcı aksesuarlarda %50’ye varan indirim günleri başladı.

    2017 Yaz Koleksiyonu ile ev ve bahçede tarz yaratarak ilham veren Tepe Home’un çeşit çeşit bahçe mobilya ve tamamlayıcı aksesuarlarında %50’ye varan indirim günleri başladı.

    Rengarenk yaz koleksiyonu ile evinizin rahatlığını açık havaya taşıyarak, ince detaylar ile tarzınızın bahçenizde hayat bulmasını sağlayan Tepe Home ile yaz keyfiniz ikiye katlanıyor.

    Mobilya ve aksesuarlarda bahçe keyfi konfor ile buluşuyor, doğanın hayat enerjisi tüm sıcaklığı ile bahçelere taşıyor. Her yerde konfor arayanlar için tasarlanan bahçe koltuk ve sandalyeleri ile ev rahatlığını dışarıda hissedecek, renkli ve canlı aksesuarlarla yaz heyecanını bahçenizde yaşayacaksınız.

    Lüksü ve rahatlığı dış mekanlara taşıyan Tepe Home’un yaz koleksiyonunda, teak ağacından yapılmış oturma ve yemek grupları, rattan malzemeden dinlenme köşeleri, koltuklar, salıncaklar ile birlikte trend renkleri yansıtan dekoratif bahçe aksesuarları mobilyalarınızla muhteşem bir uyum sağlayacak.

    Tasarım ruhuyla işlenmiş malzemeleri bahçenizde buluşturarak konforun tadını %50’ye varan indirim ile yaşamak, bahçenizi yenilemek için sizleri Tepehome.com.tr internet sitesi ve mağazalarımıza bekliyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.