DOLAR 32,5747
EURO 34,9708
ALTIN 2445,017
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tepe Home’dan evini yenilemek isteyenlere müjdeli haber

    Tepe Home’dan evini yenilemek isteyenlere müjdeli haber
    19.02.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en sevilen mobilya ve ev dekorasyon markası Tepe Home evini yenilemek isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. 2017 fiyatlarıyla net %40 indirime ilave nakitte %10 ekstra indirim tüm Tepe Home mağazalarında Şubat ayı sonuna kadar sizleri bekliyor.

    Türkiye’nin en sevilen mobilya ve ev dekorasyon markası Tepe Home sunduğu avantajlı fiyatlarla tüm evleri yenilemeye kararlı. Yenilenen mağaza konsepti ve yeni kreasyonu ile dekorasyon severlerden tam puan alan Tepe Home, ulaşılabilir fiyatlarıyla da tüm evleri yepyeni bir havaya bürüyor.

    Kalıpların dışına çıkan tasarımları, pratik çözüm önerileri, modern yaşam alanları için ideal ve iddialı mobilya alternatifleri ile şıklık ve zerafeti bir araya getiren Tepe Home’da bir evin tüm ihtiyaçlarını bulabiliyorsunuz. Kampanya kapsamında, evini yenilemek isteyen ve yeni evlenecekler için tüm mobilya alışverişlerinde net %40’a peşin alışverişlerde ilave %10 indirim fırsatı Şubat ayı süresince devam ediyor. Evinizi tamamen yenileyebileceğiniz gibi, her eve ve bütçeye uygun olarak dekorasyon severlerin beğenisine sunulan yemek masası, koltuklar, sandalyeler, konsollar, rengarenk metal ayaklı ve ahşap sehpalar, tv üniteleri, berjerler ve birbirinden tarz puflar ile farklı kombinasyonlar yaratabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.