DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tepe Servis, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında

    Tepe Servis, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında
    12.07.2018
    A+
    A-

    Entegre tesis yönetim sektörünün yerli lider markası Tepe Servis ve Yönetim A.Ş., Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği “Fortune 500 Türkiye” 2017 listesine girerek başarısını tescilledi. Tepe Servis, kuruluşunun 10. yılında Fortune 500’e yaptığı ilk başvuruyla listeye girme başarısını gösterdi.

    Şirketlerin 2017 yılı net satışları, ihracat ve karlılık oranlarının temel ölçüt alındığı araştırmada Tepe Servis, 490’ıncı sırada yer alırken, öz kaynak karlılığı bakımından 18’inci, faiz ve vergi öncesi kârını en çok artıran şirketler sırlamasında 21’inci oldu. Satışlarını en çok artıran şirketler arasında 29. sırada yer alan Tepe Servis, şirket çalışan sayısı sıralamasında Türkiye’nin 33’üncü büyük firması oldu. Aktif devir hızıyla listenin 47’inci sırasına yerleşen, işletme destek hizmetleri kategorisinde 9. sırada yer alan Tepe Servis, Ankara merkezli şirketler arasında yapılan sıralamada ise 62’inciliği elde etti.

    Faaliyetlerine 2008 yılında başlayan Tepe Servis’in bugün sektörünün en çok tercih edilen şirketlerinden biri haline geldiğini ifade eden Tepe Servis Genel Müdürü Canan Çakmakcı, “81 ilde, 9 bin çalışanımız ile sürdürdüğümüz çalışmalarımızı, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasına girerek taçlandırmış olduk. 10 yıllık geçmişi olan bir şirket olmamıza rağmen devlerin arasına girdik. Standardı yüksek, ekonomik,  idari hizmetler ve yönetim anlamında müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını tek adreste çözebilecekleri bir şirket olmak misyonuyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Hayata geçirdiğimiz yaratıcı, inovatif çözümlerle, sektörümüze kazandırdığımız öncü uygulamalara, çağın gereksinimlerine göre sürekli yenilerini ekliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

    İstikrarla gelişirken sektörlerini de büyütme hedefinde olduklarını belirten Çakmakcı, yüzde 53’ü kadın çalışandan oluşan bir şirket olarak ülke ekonomisine katkı sağlamak ve daha çok istihdam yaratmak için faaliyetlerini sürdüreceklerini söyledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.