DOLAR 32,5565
EURO 34,9532
ALTIN 2445,585
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TEPTA Aydınlatma’nın kış indirimi için son 15 gün

    TEPTA Aydınlatma’nın kış indirimi için son 15 gün
    13.01.2018
    A+
    A-

    TEPTA Aydınlatma, yeni yılda yeni ürünleri mağazasında sunabilmek için dekoratif  ürünlerinde ilk kez  % 60’a varan indirim olanağı sunuyor.

    Temsilcisi olduğu markaların yeni koleksiyonlarına yer açmak amacı ile Nispetiye’de yer alan mağazasında yer alan ürünlerinde indirim fırsatı sunan TEPTA Aydınlatma, yaşam mekanlarına yenilik getirmek isteyen herkesi mağazasına bekliyor.

    Sadece kısa bir süreliğine dünyanın önde gelen aydınlatma tasarımlarında uygulanan ve  %60’a varan bu indirim kampanyası 15 Aralık 2017 tarihinde başlamıştı. Tasarımseverler tarafından büyük ilgi ile karşılanan kampanya, 31 Ocak 2018 tarihinde sona eriyor.

    Kış İndirimi kapsamında her biri dünyaca ünlü aydınlatma markaları olan Terzani, Lasvit, Brand Van Egmond, Prandina, Leucos, Aqua Creations, Linealight Group, Masiero gibi markaların avize, masa lambası, aplik, tablo aydınlatma, lambader, tavan aydınlatma armatürleri gibi çok  zengin türde ürünler bulunuyor. Klasikten moderne tüm tarzlarda mekanlar için uygun aydınlatmaların sunulduğu TEPTA koleksiyonundaki ürünlerin her biri ayrı değer taşıyor.

    Arik Levy, Nendo, Karim Rashid, Dodo Arslan gibi dünyaca ünü tasarımcılarla çalışan TEPTA markaları sadece estetik olarak değil, üretim kalitesi ve teknolojik özellikleri ile de öne çıkan bir ürün gamına sahip.

    Kış İndirimi  kampanyası Zubizu işbirliği ile gerçekleştiriliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.