DOLAR 32,5563
EURO 34,8871
ALTIN 2428,157
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Termal su ile saçlarınıza can verin

    Termal su ile saçlarınıza can verin
    04.07.2018
    A+
    A-

    Bioxcin, sağlıklı cilt ve saçlara sahip olmak isteyenler için yüzde 100 termal su içeriği ile geliştirdiği yenilikçi ürünü Aqua-Thermal şampuan serisi ile kepek, yoğun kepek ve hassas saç derisi problemlerine yepyeni bir çözüm sunuyor. Bolu Göynük ve Bursa Osmangazi olmak üzere dünyanın mineral zengini 2 farklı içerikteki termal suyundan, 3 ayrı dermokozmetik şampuan geliştiren Bioxcin, bu yeni ürün serisiyle bir yandan saç ve deriyi güzelleştirirken aynı zamanda tedavi etmeyi amaçlıyor.

    İstanbul Üniversitesi’nden Prof. Dr. Zeki Karagülle ve Biota Laboratuvarları Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Türkoğlu liderliğinde üç yıl boyunca araştırılan ülkemizin termal su kaynakları, Bioxcin markasının inovatif şampuan serisi Aqua-Thermal ile ilk kez dermokozmetik ürünler içerisinde kullanılmaya başlandı.

    Bolu Göynük termal suyu, kepeğe karşı kullanılan aktiflerden olan yüksek kükürt oranı özelliği ile öne çıkıyor. Bursa Osmangazi termal suyu ise yüksek silisyumlu içeriği ile hassas saç derisi için ideal bir mineral içeriği sunuyor. Her iki termal suyunda bulunan probiyotikler cildin doğal bariyerini güçlendiriyor, saçı ve saçlı deriyi beslerken, aynı zamanda aktif ve sağlıklı saç folikülü sayısında artış sağlıyor. Kükürtlü termal su, kepek oluşumunu engellemeye yardımcı olurken, silisyumlu termal su hassas saç derisini rahatlatarak nemlendiriyor.

    Türkiye genelinde tüm eczanelerde…

    Bioxcin Aqua-Thermal şampuan serisi; kepek karşıtı şampuanı 49,00 TL (300 ml) , yoğun kepek karşıtı (DS) şampuan 59,00 TL (200 ml) ve hassas saç derisi şampuanı ise 59,00 TL (300 ml) fiyatla, Türkiye genelinde tüm eczanelerde tüketicilerle buluşuyor.

    Bioxcin kepek karşıtı Aqua-Thermal şampuan; Zinc Pyrithione içeren formülü sayesinde, kepek ile mücadele ederken, içeriğindeki B6 vitamini Piridoksin ile de kepek oluşumunu engelliyor. Bu şampuanın içeriğinde saçta en fazla bulunan aminoasitlerden biri olan Arginine yer alıyor. Bu mineraller saçlara parlaklık, ışıltı ve canlılık katarken, saçlı derinin nemini koruyor.

    Bioxcin yoğun kepek karşıtı Aqua-Thermal DS şampuan; Zinc Pyrithione + Alfa Hidroksi Asit ve Salisilik Asit içeren formülü ile inatçı ve tekrarlayan saçtaki yoğun kepekle mücadele ediyor. Ürün, içeriğindeki kepek karşıtı aktif Octopirox sayesinde kepeği önlemeye yardımcı oluyor.

    Bioxcin hassas saç derisi için geliştirilmiş Aqua-Thermal şampuanı da özelliğini silisyumlu içerikli ‘termal su’dan alıyor. Hassas saç derisini yumuşatan ve probiyotikler ile cildin doğal bariyerini destekleyen ürün, karışıklık açıcı aktiflerle saçların kolay taranmasını sağlıyor. Ürün sağlıklı görünüm ve parlaklık kazandırdığı gibi saçları yağlandırmadan temizliyor

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.