DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi Sinop’ta başarıya imza attı

    Termo Teknik LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi Sinop’ta başarıya imza attı

    LOGIC premix yoğuşmalı kombi, Karadeniz’in tarihi ve doğal güzellikleri ile öne çıkan ili Sinop’ta yoğuşmalı kombi satış sıralamasında zirveye oturdu.

    Termo Teknik Karadeniz Bölge Bayi Cazgır A.Ş’nin gerçekleştirdiği başarılı çalışma ile LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, Sinop’un en çok satan yoğuşmalı kombi markası oldu.

    Cazgır A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cazgır, Termo Teknik tarafından İngiltere’den Türkiye’ye getirilen, prestijli “Kraliçe ÖdülüThe Queen’s Award sahibi LOGIC Kombi’nin, Cazgır A.Ş tarafından Karadeniz’de satışa sunulduğunu ve iki şirket arasındaki işbirliğinin başarıyı sağladığını belirterek şunları söyledi:

    “Termo Teknik ile uzun soluklu bir işbirliğinin içerisindeyiz. Türkiye ısıtma sektörünün uluslararası gücü olan Termo Teknik ile yerel gücü birleştiren bir entegrasyon yaratıp birlikte büyüyerek ve pazarımızı geliştirerek başarılı bir grafik çiziyoruz.

    Karadeniz’in farklı illerinde olduğu gibi Sinop’ta, diğer Termo Teknik ürünleri ile birlikte LOGIC Kombi’nin de satışını yönetiyoruz. Doğalgazın 2017 yılında kullanılmaya başlandığı Sinop’ta LOGIC ile önemli bir başarı yakaladık. LOGIC kombiye duyulan güven ile şirketimize duyulan güveni birleştirip, LOGIC’i yoğuşmalı kombi markaları arasında birinci sıraya taşıdık.”

    Cazgır, LOGIC Kombi’nin 6 Sigma teknolojisi ile üretilmesi, iki ayrı muslukta aynı anda sıcak su sağlaması, yakıt tüketiminde cimri ve çalışırken sessiz oluşu; küçük ebatları ve kolay montaj gibi özelliklerinin cihazı Sinop’ta öne çıkarttığını söyledi.

    Cazgır A.Ş’nin Karadeniz Bölgesi’nde, başta Samsun olmak üzere, Sinop, Amasya, Tokat, Çorum, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize-Artvin, Gümüşhane, Ardahan il ve ilçelerinde yaklaşık 400 alt bayi ile satış ağını oluşturduğunu vurgulayan Orhan Cazgır, şöyle devam etti:

    “Cazgır A.Ş. günlük, aylık, yıllık bütçe ve hedefleri olan 41 yıllık bir şirkettir. Her zaman fiyat istikrarını sağlamaya çalışan, müşterilerini ve organizasyonunu risklere karşı koruyan bir yapımız olmuştur. Bayilerimiz ile işbirliğimiz uzun solukludur. Ürün tedarikinde iş ortağımız olan Termo Teknik ile de uzun soluklu ve sağlıklı bir işbirliği sürdürüyoruz ve başarılı işlere imza atıyoruz.”

    Termo Teknik Bayi Kanalı Satış Müdürü Selim Kabiloğlu ise Cazgır A.Ş ile gerçekleştirilen başarılı işbirliğinin başarılı sonuçlar getirdiğini belirterek şunları söyledi:

    “Termo Teknik, 200’ün üzerinde bayi ve ülke çapında sayısız satış noktası ile Türkiye’nin tamamında tüketiciye kolay bir şekilde ulaşarak etkili satış, servis ve bakım desteği sunuyor.

    Sürdürülebilir olarak sağlıklı büyüme hedefine sahip olan Termo Teknik, ürünlerini dünya kalite ve standartlarına uygun olarak üretmeye devam ederken, bir yandan da tüketiciye sağladığı kullanım kolaylıklarını arttırıyor, bayileri ile kurduğu güven ilişkisini geliştiriyor. Ürünlerimize duyulan güveni ve bayilerimiz ile kurduğumuz samimiyete dayalı açık iletişimi güvenli ve sağlam büyümenin temel taşı olarak görüyoruz. Böyle bir iletişim ve ticaret prensibi ile bayilerimizi aileden görüyor ve büyüme planlarımızı da birlikte yapıyoruz.

    Sinop’ta yakaladığımız başarı sadece LOGIC kombimizin satışı da değil. Panel radyatörlerimiz de Sinop’ta yaygın olarak kullanılıyor. Aynı şekilde EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlarımızla da Sinop’ta ciddi başarılara imza atıyoruz. En son Sinop Hükümet Konağı’nda tamamladığımız 8’li kaskad kazan alt yapısı ve Sinop itfaiye binasında uyguladığımız sistem ile Sinop resmi dairelerinde de EVOMAX’ın üstün kalitesi deneyimleniyor. Sinop Valisi de ikamet ettiği konakta tekli EVOMAX kazan alt yapısı ile ısınıyor. Tüm bu başarıların ilerleyen dönemlerde bölge bayimiz Cazgır A.Ş.’nin de desteği ile artarak devam edeceğini düşünüyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.