DOLAR 32,5649
EURO 34,8809
ALTIN 2431,657
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tespitler Hilti’den sorulur

    Tespitler Hilti’den sorulur
    06.03.2017
    A+
    A-

    İnşaat sektörüne pek çok farklı kategoride ürün sunan Hilti, direkt tespit sistemleriyle de dikkat çekiyor. X-BT-MF Kompozit Saplama ve X-BT-ER Elektrik Bağlantı Elemanı ürünleriyle tespit uygulamalarını pratikleştiren Hilti, inşaat profesyonellerine kalite ve güvenliği bir arada sunuyor.

    İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, X-BT-MF Kompozit Saplama ve X-BT-ER Elektrik Bağlantı Elemanı ürünleriyle tespit uygulamalarını kolaylaştırıyor. X-BT-MF Kompozit Saplama ürünüyle kablo merdivenlerinin kanallar veya bastırmalı uzatma kılavuz klipsleri yardımıyla tespiti uygulamasına imkan tanıyan Hilti, X-BT-ER Elektrik Bağlantı Elemanı ürünüyle de makine topraklama, boru flanşının topraklanması ve koruyucu topraklama uygulamalarını gerçekleştirme fırsatı sunuyor.

    Dar yerlerde kolay uygulama imkanı
    Buat, anahtar ve bağlantı panolarının doğrudan veya kanallar yardımıyla tespitinin yanı sıra ışık teçhizatlarının ve ışık işaretçilerinin tespiti uygulamalarına olanak sağlayan Hilti X-BT-MF Kompozit Saplama ürünü, 10 milimetre kalınlığa kadar ankraj plakalarının çeliğe montajını mümkün kılıyor. Ürün ayrıca, kablo tavalarının ve kablo kollarının kanallar veya geçiş deliği kelepçeleri yardımıyla tespitine de destek oluyor. C3 belgesiyle hafif korozif yani hafif aşındırıcı ortamlarda kullanılmaya uygun olan Hilti X-BT-MF Kompozit Saplama, dar yerlerde kolay uygulama sağlarken, yeniden yüzey tesviyesi gerekliliğini ortadan kaldırıyor. Kullanım kolaylığını güvenilirlikle buluşturan ve kurulum için elektrik kablosu veya ağır ekipmanlar gerektirmeyen Hilti X-BT-MF Kompozit Saplama ürünü, entegre pullu, yüksek performanslı ve polimerli kilit somunuyla birlikte sunuluyor.

    Ekipmanların topraklanmasında maksimum güvenlik
    Makine topraklama, boru flanşının topraklanması ve koruyucu topraklama uygulamalarına imkan tanıyan Hilti X-BT-ER Elektrikli Bağlantı Elemanı, elektrik akımının saplamadan geçip zemin malzemesine düzgün şekilde topraklama yapmasını sağlıyor. Paslanmaz çelik malzeme ile yüksek korozyon mukavemetine sahip olan ve C5 belgesiyle yoğun korozif, offshore (açık deniz) ve endüstriyel ortamlarda kullanımı uygun olan Hilti X-BT-ER Elektrikli Bağlantı Elemanı, ekipmanların topraklanmasında maksimum güvenlik sunuyor. Hızlı ve kolay montaj edilmesiyle tercih sebebi olan Hilti X-BT-ER Elektrikli Bağlantı Elemanı, denizcilik, açık deniz, petrokimya ve enerji santrali uygulamalarında güvenle kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.