DOLAR 32,5866
EURO 34,8096
ALTIN 2509,901
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tetra Pak 10. MEYED Juiceful İstanbul Zirvesi’nde paketlemede dijitalizasyonun önemine vurgu yapacak

    31.08.2019
    A+
    A-

    Dünyanın önde gelen gıda işleme ve ambalaj çözümleri şirketi Tetra Pak, 10. MEYED Juiceful İstanbul Zirvesi’nde meyve suyu alanında dünya çapında tüketici trendlerini ve dijitalleşmenin meyve suyu sektöründe paketleme alanında getirdiği yenilik ve çözümleri anlatacak.

    Tetra Pak, Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED) tarafından 5 Eylül’de İstanbul’da düzenlenecek olan 10. MEYED Juiceful İstanbul Zirvesi’ne endüstri sponsoru olarak destek veriyor. Uluslararası Meyve ve Sebze Suyu Üreticileri Federasyonu (IFU) ve Avrupa meyve suyu sektöründe dürüst rekabeti ve kalite kontrolü sağlamak amacıyla çalışan endüstriyel öz denetim kuruluşu SGF (Sure-Global-Fair) Eurasia Roadshow iş birliği ile gerçekleştirilecek etkinlikte dünyanın dört bir yanından uzman ve yöneticiler meyve suyu sektöründeki son gelişmeleri değerlendirmek, meyve suyu üzerine en yeni araştırma ve uygulamalar hakkında bilgi paylaşımı yapmak üzere bir araya gelecek.

    Resim

    Geleceğin akıllı paketleme çözümleri için ihtiyaçları anlamanın yanı sıra Tetra Pak müşterilerinin paketlemede dijitalizasyona geçiş çalışmalarını da yönlendiren Tetra Pak Dijital Uzmanı Lisa Giovetti, zirvede bir sunum gerçekleştirecek. Giovetti “Küresel içecek trendleri ve dijitalizasyonun paketleme endüstrisindeki etkisi” konulu sunumunda katılımcılarla dünya çapında içecek trendleri; tüketici içgörü ve eğilimleri; meyve suyu, nektar ve gazsız içecekler alanında markalar için fırsatlar üzerine bilgiler paylaşacak. Dijitalizasyonun paketlemenin rolünü nasıl değiştirdiğine de değinecek olan Giovetti, günümüzde dijital dünyaya her an bağlı olan tüketicilerle etkili iletişimin önemine de vurgu yapacak.

    Zirvenin önemine vurgu yapan Tetra Pak Türkiye Meyve Suyu Pazarlama Müdürü Müge Göksel, “Değişen ve sürekli bir bağlantı halinde olan dünyamızda trendler de artık birbirleriyle etkileşim halinde. Meyve suyu endüstrisinde de farklı bakış açıları ile mevcut pazarı geliştirebilmek; tüketicilerimizin değişen ihtiyaçlarına cevap veren yenilikçi ürünler sunmanın yanı sıra farklı endüstrilerdeki gelişmelere karşı algılarımızı açık tutmakla ve teknolojiyi takip edip kendi işimize nasıl uygulayacağımızı düşünme alışkanlığı geliştirmekle mümkün. MEYED Juiceful İstanbul Zirvesi gibi platformlar bize hem sektördeki gelişmeleri paylaşma, hem de yeni bakış açıları kazanma ve yeni iş birlikleri gerçekleştirme olanağı veriyor” dedi.

    Tetra Pak Hakkında

    Tetra Pak dünyanın önde gelen gıda işleme ve ambalaj çözümleri şirketidir. Müşterilerimiz ve tedarikçilerimiz ile yakından çalışarak her gün 160’tan fazla ülkede yüz milyonlarca insanın ihtiyaçlarını karşılayan güvenli, yenilikçi ve çevre dostu ürünler sunuyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki 24.000’den fazla çalışanımızla, sorumlu endüstri liderliğine ve sürdürülebilir bir iş yaklaşımına inanıyoruz. “İYİ OLANI KORUR” sloganımız, gıdayı her yerde güvenli ve erişilebilir hale getirme vizyonumuzu yansıtmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.