DOLAR 32,4487
EURO 34,8032
ALTIN 2443,658
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Thalia, makaron sabunlarıyla yazı selamlıyor

    30.07.2019
    A+
    A-

    Thalia Natural Beauty Makaron Sabunlar Serisi, yazın lezzetlerine ve renklerine bir selam niteliği taşıyor. Ahududu, çilek, satsuma, kırmızı elma, papaya ve pamuk şekeri olmak üzere altı üründen oluşan seri; neşeli görünümü, pastel renkleri ve yumuşacık dokunuşuyla yazın favorilerinden olmaya aday.

    Bu sabunlar çok tatlı, çok renkli, çok neşeli! İlhamını Fransız ve İtalyan mutfağının armağanı olan makaron kurabiyelerinden alan Thalia Natural Beauty; ahududu, çilek, satsuma, kırmızı elma, papaya ve pamuk şekeri olmak üzere altı üründen oluşan Makaron Sabunlar Serisi’ni yarattı.

    Tasarımı ve renkleriyle yazın keyfini ve sıcaklığını taşıyan yüzde 100 doğal Thalia Natural Beauty Makaron Sabunlar Serisi, hayvansal yağ, kostik ve paraben içermiyor. Makaron Sabunlar, mis gibi kokularıyla sadece vücudunuzu değil, ruhunuzu da rahatlatıyor, mutluluk veriyor. Harika bir hediye seçeneği olarak da göz dolduruyor.

    Thalia Natural Beauty Ahuhudu Makaron Sabunu: Serinletici bahçelerin ve ormanların meyvesi ahududunun kokusuyla büyülenmeye hazır olun! Hoş koku ve rengin ideal bir karışımını sunan, sabun bazında bulunan doğal aktiflerle cildinizi temizleyen Thalia Natural Beauty Ahududu Makaron Sabunu ile kendinizi tazelenmiş hissedeceksiniz.  

    Thalia Natural Beauty Çilek Makaron Sabunu: Yazın en sevilen meyvelerinden çileğin kokusu bu sabunda başrolde. Thalia Natural Beauty Çilek Sabunu, karakteristik aroması ve pembemsi rengiyle davetkâr bir makaron kurabiyesi gibi mutluluk veriyor, sabun bazında bulunan doğal aktiflerle cildinizi temizliyor.  

    Thalia Natural Beauty Satsuma Makaron Sabunu: Satsuma, ferahlatıcı narenciye kokusuyla büyülüyor. Doğal sabun bazı sayesinde cildinizi kurutmadan bakımını yapan Thalia Natural Beauty Satsuma Makaron Sabunu ile her zamankinden daha eğlenceli bir bakım sizi bekliyor.

    ResimThalia Natural Beauty Kırmızı Elma Makaron Sabunu: Bu sabun, yazı bir kırmızı elma güzelliğinde geçirmeniz için tasarlandı. Sabun bazında bulunan doğal aktiflerle cildinizi temizleyen Thalia Natural Beauty Kırmızı Elma Sabunu, ferahlatıcı etkisi ve mis gibi kokusuyla size meyve bahçelerinde bakım hissi sunuyor.  

    Thalia Natural Beauty Papaya Makaron Sabunu: Meleklerin meyvesi papaya, tropik iklimlerin güneşini size getiriyor. Thalia Natural Beauty Papaya Makaron Sabunu, sabun bazında bulunan doğal aktiflerle cildinizi temizlerken, tatlı kokusu ve rengiyle cildinizi canlandırıyor.

    Thalia Natural Beauty Pamuk Şekeri Makaron Sabunu: En tatlı çocukluk hatıralarınızı yeniden canlandırmaya aday olan Thalia Natural Beauty Pamuk Şekeri Makaron Sabunu, sabun bazında bulunan doğal aktiflerle cildinizi temizlerken, tatlı kokusu ve hoş köpüğüyle cildinize harika bir bakım sunuyor.  

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.