DOLAR 32,5747
EURO 34,9708
ALTIN 2445,017
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    The Bodrum Edition ‘Lux Life Global’ Lüks Otel ve SPA ödüllerinde birinci oldu

    The Bodrum Edition ‘Lux Life Global’ Lüks Otel ve SPA ödüllerinde birinci oldu
    27.09.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin turkuaz kıyısının merkezinde yer alan The Bodrum EDITION, prestijli “Lux Life Global” Lüks Otel ve Spa Ödülleri’nde, Türkiye’deki en iyi Lüks Spa Deneyimi sunan otel seçildi.

    Her geçen gün büyüyen hizmet ve konaklama sektörünün, misafirlerine ziyaretleri boyunca her şeyin en iyisini sunmak için sınırlarını zorlayan en güçlü oyuncularını ve yeni markalarını belirleyen 2019 Otel ve Spa Ödülleri’nin bu sene ikincisi düzenlendi.

    Üyelerinin uzmanlıkları ve sektördeki engin tecrübeleri için seçildiği bir komite tarafından yapılan seçim sürecinin ardından, kazananlar Lux Life Magazine’in sonbahar sayısında ilan edildi ve The Bodrum EDITION dünya çapındaki pek çok saygın lüks otel arasından birincilikle çıktı.

    Otel Gelen Müdürü Marc Matar bu ödülle ilgili şunları söyledi: “Bu yılki Lux Life Global Lüks Otel ve Spa Ödülleri’nde en iyi lüks spa deneyimi sunan otel olarak seçildiğimiz için çok mutluyuz. Bu prestijli ödülü aldığımız ve ekibimizin çabaları bu şekilde karşılık bulduğu için çok gurur duyuyoruz.”

     

    The Bodrum EDITION misafirlerine ve ziyaretçilerine rahatlamaları ve canlanmaları için sakin ve özel bir alan sunuyor. Heyecan uyandıran sağlık deneyimleri, uygulamaları ve yiyecek alternatifleriyle The Bodrum EDITION, misafirlerini huzurun ve iyiliğin dünyasına götürüyor. Yenilikçi tedavilerden, yüz ve vücut bakımına, sağlıklı yemeklerden yogaya kadar sunduğu geniş yelpazesiyle The Bodrum EDITION, sağlıklı yaşam sevenler ve gündelik hayattan kaçış arayanlar için yeryüzünde bir cennet.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.