DOLAR 32,3291
EURO 35,0399
ALTIN 2280,546
BIST 9002,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    The Mandarins Acıbadem’in sosyal donatı alanlarında aidat yok

    The Mandarins Acıbadem’in sosyal donatı alanlarında aidat yok
    10.04.2017
    A+
    A-

    The Mandarins Acıbadem sakinleri spor salonu ve havuz gibi sosyal donatılardan aidatsız yararlanacak. Aidatsız spor kulübü üyeliği imkanıyla düzenli spor yapmayı günlük hayatın bir parçası haline getiren The Mandarins Acıbadem’de, tam donanımlı bir spor salonu, biri açık diğeri kapalı olmak üzere ısıtmalı iki yüzme havuzu bulunuyor.

    Geliştirilen birçok markalı konut projesinde çeşitli imkanları içeren sosyal donatılar bulunuyor. Ancak bu imkanların aidat miktarları artık konut tercihinde önem verilen kriterler arasında yer alıyor. Bu alanda fark yaratan The Mandarins Acıbadem, sakinlerine sosyal donatılardan aidatsız yararlanma imkanı sunuyor.

    Daire sakinleri The Mandarins Acıbadem’de yer alan spor salonundaki tüm imkanlardan aidatsız yararlanacak. Rezidansın spor kompleksinde Türk hamamı, SPA merkezi, tuz odası, vitamin bar gibi imkanlar da yer alıyor. Spor salonunun hemen yanında ise ikisi de ısıtmalı olmak üzere biri açık diğeri kapalı iki yüzme havuzu bulunuyor.

    Kişiye özel ödeme planı
    Projeyi geliştiren Mandarins Gayrimenkul, daire sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kişiye özel ödeme planı da sunuyor. Mandarins Gayrimenkul, düşük peşinatlı ve teslimde ödemeli planıyla önemli bir kolaylık sağlıyor.

    İki etap olarak tasarlanan ve ikinci etabı 2017’nin Haziran ayında başlayacak olan The Mandarins Acıbadem’in toplam yatırım tutarı 1 milyar 200 milyon TL’ye ulaşıyor. 2018 Mayıs’ında tamamlanacak olan projede tapular sahiplerine hemen teslim ediliyor. 493 seçkin dairenin yer aldığı projede, 1+1’den 5+1 dublekse uzanan daire seçenekleri bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.