DOLAR 32,5154
EURO 34,9173
ALTIN 2439,135
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    The Ritz-Carlton Istanbul’da aşk dolu Sevgililer Günü

    The Ritz-Carlton Istanbul’da aşk dolu Sevgililer Günü
    17.01.2019
    A+
    A-

    The Ritz-Carlton, Istanbul, canlı müzik ve Boğaz manzarası eşsizliğinde sunacağı 14 Şubat özel yemeği, spa ve konaklama seçenekleri ile birbirine vakit ayırmak isteyen çiftlere masal gibi bir Sevgililer Günü programı sunuyor.

    14 Şubat’ta kalpler kadar damaklara da hitap eden The Ritz-Carlton, Istanbul, Atelier Real Food restoranda “doğadan masaya” konsepti ile enfes bir akşam yemeği sunuyor. Orka White Trio orkestrasının akustik performansının eşlik edeceği Sevgililer Günü yemeğinde kaz ciğeri, soslarla tatlandırılmış çıtır karidesler, kuşkonmaz ve yer alması püresi ile sunulan bonfile ve brisket gibi enfes tatlar bulunuyor. Bu romantik akşam için hazırlanmış karşılama kokteyli ile başlayan Sevgililer Günü yemeği çiftlere özel 610 TL fiyatla sunuluyor.

    Akşam yemeğinin yanı sıra tüm zamanların en sevilen aşk şarkıları eşliğinde ve bu geceye hazırlanan kokteyller ve atıştırmalıklarla aşkını kutlamak isteyen çiftler için ise Bleu Lounge eğlenceli bir akşam sunuyor. DJ Moophy’nin sahne alacağı programda giriş ücreti bulunmuyor.

    Bu güzel gecenin sonunda The Ritz-Carlton’ın yepyeni odalarında konaklayarak ertesi gün keyifli bir sabaha uyanmak isteyen çiftleri ayrıcalıklı paketler bekliyor. Farklı hizmetlerin dahil edildiği konaklama paketleri, Atelier Real Food’ta sunulacak Sevgililer Günü yemeği veya çiftlere özel bakımlardan oluşan rahatlatıcı spa uygulamalarını içeriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.