DOLAR 32,4553
EURO 34,7416
ALTIN 2440,204
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    The Taste yarışmasında bu hafta kim elendi?

    The Taste yarışmasında bu hafta kim elendi?
    12.06.2019
    A+
    A-

    Fox TV’nin sevilen yemek programı The Taste Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada ilk hafta yarışmaya Ali Ronay’ın takımında en güçlü yarışmacılardan bir tanesi olan Turhan Çiftçi takımdan elendi.  Takımların sayısı olarak Ali Ronay’ın takımı bir kişi eksik yarışıyor.

    İlk iki hafta, usta şeflerin üst üste en beğendiği tabak, Muhittin Fidan’ın tabağı oldu.
    Rafet İnce’nin takımında yer alan ve yaş itibari ile en küçük olan Emir Turanlı bu hafta şef korumasını alan isim oldu.

    10 Haziran Pazartesi The Taste Türkiye’de Dokunulmazlığı Kim Kazandı?
    Rafet İnce dört yarışmacı arasından Emirhan Turanlı’nın tabağı ile gitmeyi seçti. Böylelikle Rafet şefin takımı da ilk dokunulmazlığını aldı.

    Bireysel Lezzet Yarışmasında Üç Yıldızın Sahibi Kim Oldu?
    Emirhan Turanlı dışında diğer yarışmacılar bu hafta yarışmada kalabilmek için mücadele verecekler Öncesinde üç şef “Yeşil Erikli Tatlı” yapılmasını istedi. Yarışmacılar ise birbirinden ilginç tarifleri kendilerince uyarlayarak usta şeflerin tadımına sundular. Bireysel Lezzet yarışmasında üç yıldızı toplayan isim kalmayı garantileyecek. Bireysel lezzet yarışmasında son ikiye kalan isimler ise köprüden önceki son çıkış için elinin lezzetini konuşturarak son bir şans ile bireysel mücadeleye kalacak. Üç yıldızı bu hafta üç ayrı kişi paylaştı. Jüri üyeleri farklı kişileri seçti. Muhittin Fidan, Eren Babataş ve Efe Kaan Ulu bu hafta en iyi olarak seçilirken, bu hafta şef koruması alan Emirhan Turanlı, Ayşecan Renda ve Mustafa Pekdemir arasında bireysel eleme yarışması olacak. Emirhan, şef koruması kazandığı için bireysel yarışmaya kalmadı. Mustafa Pekdemir ile Ayşecan Renda, bireysel yarışmada yarıştı ve Şemsa şef Mustafa’nın tabağının devam etmesi gerektiğine inandı ve yarışmaya Ayşecan Rende veda etti.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.