DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ThinManager yazılımı ile veriminizi artırın

    ThinManager yazılımı ile veriminizi artırın
    02.03.2019
    A+
    A-

    Yazılımın son sürümü kullanıcıların karar verme süreçlerini iyileştirmek için içgörü ve ekranları  ihtiyaçlarına uygun şekilde uyarlayabilme özgürlüğü verir.

    Endüstriyel şirketler Rockwell Automation tarafından geliştirilen yeni ThinManager sürüm 11.0 platformuyla üretim verilerini operasyonel ihtiyaçlarına göre uyarlayabiliyor. Bağlı program yazılımının son sürümü şirketlerin Connected Enterprise yolculuğunda verim, görselleştirme ve mobilitelerini iyileştirmelerine yardımcı olur.

    Şirketler ThinManager yazılımının yeni Factory Talk Activation lisansı seçeneğiyle verimlerini artırabilir. Bu seçenek sınırsız sayıda FactoryTalk View SE oturumunun bir terminale tek bir FactoryTalk View SE müşteri lisansıyla gönderilmesine olanak sağlar. Bu sayede çalışanlar ekstra bir maliyet yaratma endişesi taşımadan işlerini yapmak için ihtiyaç duydukları tüm bilgiye erişim sağlayabilir. Kullanıcılar geleneksel master lisanslama seçeneğini de kullanmayı tercih edebilir.

    Veriyi daha mobil hale getirebilme kabiliyeti de verimi artırır. ThinManager yazılımının mobil tablet uygulamaları döşemeyi, sanal ekranları ve iOS ve Android tabletlerin üzerindeki IP kameralarını destekleyecek şekilde geliştirildi. Bu güncellemeler kontrol odası stili bileşik uygulamaların mobil aygıtlara aktarılabilmesine olanak sağlıyor. Artık kullanıcılar eş zamanlı olarak çoklu içerik kaynaklarını hareket halindeyken de görüntüleyebiliyor.

    Şirketler çoklu veya çok büyük tekil uygulamaları yazılımın geliştirilmiş MultiMonitor özelliği sayesinde daha iyi görselleştirebiliyor. Bu yazılım sayesinde artık tek bir terminal üzerinde yedi monitöre kadar destelenebiliyor. Yeni sürüm 4K çözünürlükte yediye kadar video çıkışı sağlayan yeni Allen-Bradley VersaView 5200 Multi 4K Display bağlı programını da destekliyor.

    Sürüm 11.0 kullanıcıların ThinManager yazılımının dokunmatik ekranını daha esnek bir şekilde kontrol etme olanağı sağlıyor. Yeni dokun-ve-tut işlevi çalışanların veriye daha verimli bir şekilde erişerek değişiklik yapabilmesini sağlıyor.

    Sürüm 11.0’ın kullanıcılara sağladığı diğer faydalar ise şöyle:

    Geliştirilmiş Güvenlik

    ThinManager yazılımını birçok kimlik doğrulama seçeneği ile geliştiren Sürüm 11.0 USB kart-okuyucu modülüne sahip. Bu özellik admin’lere kullanıcıların içeriği nasıl güvenli bir şekilde erişebilecekleri konusunda daha geniş seçenekler sunar

    Yerel Dil Desteği

    ThinManager yazılımı artık İngilizce olmayan klavye desteğine de sahip ve yazılımın ekran klavyesi ile İngilizce dışı dillerde de konfigüre edilebilmesine olanak sağlıyor. Bu güncellemeler kullanıcıların şifre gibi girdi verilerinde, yerel dil ve karakter setlerini kullanabilmelerine izin veriyor. Yazılımın gelecekteki sürümlerinde daha da yerelleştirilmiş destek sağlayan özellikler eklenecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.