DOLAR 32,548
EURO 34,875
ALTIN 2425,92
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Timberland New York’a gönderiyor

    Timberland New York’a gönderiyor
    27.04.2017
    A+
    A-

    Outdoora ve outdoorda geçirdiği zamana değer veren tüketiciler için premium kalitede ayakkabı, giysi ve aksesuar tasarımı, üretimi ve pazarlamasında bir dünya lideri olan Timberland, yaz dönemine tutkunlarını mutlu edecek bir kampanya ile “merhaba” diyor.

    Ürünlerinde konfor ve tasarımı bir arada sunan marka, 1-31 Mayıs tarihleri arasında mağazalarında geçerli olacak kampanya ile tüketicilerine sürpriz hediyeler kazandırıyor.

    1-31 Mayıs tarihleri arasında Timberland mağazalarında, SENSORFLEX tabanlı kadın ve erkek ayakkabılarını deneyip, data kartını dolduran müşteriler, seçtikleri kazı kazan kartlarıyla sürpriz hediyelerin sahibi oluyor. Kampanyada ayrıca SENSORFLEX tabanlı ayakkabılardan satın alanlar ise Eylül ayında New York’ta 4 gecelik tatil çekilişine katılma şansına sahip oluyor.

    Hem gün boyu rahatlık sunan SENSORFLEX teknolojisine sahip bir ayakkabıya sahip olmak hem de küçük hediyeler ve keyif dolu bir tatil kazanma şansını yakalamak için tek yapmanız gereken Timberland mağazalarını ziyaret etmek.
    Moda ve Teknoloji Bir Arada

    Üç katmanlı taban sistemine sahip SENSORFLEX ayakkabıların, en üstteki sağlam katmanı ayağa destek ve sabitlik verirken yastıklı iç tabanı bozuk zeminde rahat yürümeye imkan veriyor. Dinamik esnek alt katmanı ise her adımda yürüyüşünüze uyum sağlıyor.

    SENSORFLEX sistemine sahip ayakkabılar gün boyu rahatlık sunarken kombinlerle de büyük bir uyum sağlayarak cool bir stil yaratıyor.

    Form ve fonksiyonelliğin uyumla bir arada bulunduğu bu teknoloji, erkekler için spordan gündelik tarza modern bir koleksiyon sunarken kadınlar için de yine tüm gardıroplara uyum sağlayan feminen ve şık modellerle karşımıza çıkıyor.
    Stilden ödün vermeyen ve gün boyu rahatlık sağlayan SensorFlex teknolojisi ile her ortama uyum sağlayacak ve kendinizi kuş gibi hafif hissedeceksiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.