DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tommy Hilfiger saatlerinde Rock’n Roll esintisi

    Tommy Hilfiger saatlerinde Rock’n Roll esintisi
    02.10.2017
    A+
    A-

    Sonbahar 2017 sezonunda marka yüzü Gigi Hadid olmaya devam eden Tommy Hilfiger saatleri, ikonik Amerikan stiline sahip rahat ve cool tarzını rock’n roll esintileriyle birleştiriyor. Birbirinden aykırı detaylar, farklı oranlar ve atletik dokunuşlar yeni sezonda markanın saat modellerini etkisi altına alırken, alışılageldik tarzın biraz daha dışına çıkılarak çabasız şıklık ön plana çıkarılıyor.

    Sonbahar 2017 erkek saat koleksiyonlarında göze çarpan klasik deri ve paslanmaz çelik hasır kayışlar, markanın dikkat çekici detayları arasında yerini alıyor. Modernize edilmiş desenler, sarı ve pembe altın dokulu, yarı parlak kasalar, siyah ve kahverengi timsah kabartmalı deri kayışlar, bu modellerin çarpıcı özellikleri arasında… Atletik tasarıma sahip modelde örgü bilezik gibi sofistike detaylar göze çarparken, altın tonlarının ağırlıklı olduğu modelde lacivert deri kayış cazibesiyle saatseverlerin favorisi olmaya aday. Son yılların saat tasarım trendleri arasında yer alan ve daha da yaygın bir trend haline gelen lacivert saatler, yeni sezonda Tommy Hilfiger markasını da hakimiyeti sürdürmeye devam ediyor.
    TRUE BLUE

    Monochrome doku, klasik lacivert, geleneksel kadran, modern klasiklerden oluşan sportif ancak sofistike bir koleksiyon oluşturur.

    TIME-HONORED SOPHISTICATION

    Klasik kadran, çarpıcı krokodil deri ve altın tonlarda kasası ile mütevazi ama lüks bir ifadeye sahip….


    ATHLETIC ATTITUDE


    Çelik gri tonları, asi boyfriend tarzı ve rock’n’roll tutumu ile cesur bir model gözler önüne seriliyor.

    GO FOR GOLD

    Altın tonlarda kasası, lacivert deri kayışı ve lacivert kadranı ile sezonun trend saat modeli, modern ve elegant stille buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.