DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ton poşete girdi, satışlar yüzde 50 arttı

    Ton poşete girdi, satışlar yüzde 50 arttı
    18.05.2017
    A+
    A-

    Günlük hayata yenilik ve pratiklik getiren Poşet Ton balığının satışlarında yüzde 50’lik büyüme gerçekleşti. Balık severlere pratik bir alternatif olarak sunulan Poşet Ton, ince ve kullanışlı paketiyle kolay taşınma özelliğine sahip.

    Türkiye’nin balık uzmanı Dardanel, işte, sporda, tatilde tüketicinin dilediği her yerde rahat taşıyıp, tüketebilsin diye ton balığını üstün teknoloji ürünü poşete soktu, satışlarını yüzde 50 arttırdı. Konserve sektörünü ileriye taşımak ve ton balığı tüketimini arttırmak için hayata geçirilen Poşet Ton kısa sürede kendi kategorisinde ciddi bir büyüme gerçekleştirdi.

    Pratikliği seven Türk halkı, ince, esnek, hafif ve kullanışlı paketiyle taşınması kolay hale gelen Poşet Ton balığını sevdi. 2 yıl raf ömrüne sahip, % yüz katkısız, doğal bir içeriğe sahip olan poşet ton, zeytinyağlı ve light olarak satışa sunuldu. ‘Ben Nereye, Ton Oraya’ sloganıyla raflardaki yerini alan Poşet Ton, yağı süzülmüş zeytinyağlı ton ve yağ ilavesiz light poşet ton çeşitleriyle balık severlerin yeni gözdesi oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.