DOLAR 32,344
EURO 35,1366
ALTIN 2239,369
BIST 8907,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Toplantı ve konferansların adresi: Dedeman İstanbul

    Toplantı ve konferansların adresi: Dedeman İstanbul
    07.02.2017
    A+
    A-

    Metropol hayatının merkezinde bulunan Dedeman İstanbul, lokasyon uygunluğu ve son teknolojilerle donatılmış farklı kapasitelerdeki toplantı odalarıyla iş dünyasının uğrak noktası oluyor. Gün ışığı alan toplantı salonları ile Dedeman İstanbul etkinliğin büyüklüğüne göre 5 ile 700 kişi arasında misafir ağırlayabiliyor.

    Türkiye’nin ilk uluslararası otel zincirinin sahibi Dedeman Grubu’nun bünyesinde yer alan Dedeman İstanbul, merkezi lokasyonu ve son teknolojilerle donatılmış farklı kapasitelerdeki 19 toplantı salonu ile iş etkinlikleri ve özel davetler için kusursuz bir hizmet sunuyor.
    Misafirlerine sunduğu ücretsiz kablosuz internet erişimi dışında, organizasyon sırasında gelen talepleri de eksiksiz şekilde karşılayan Dedeman İstanbul, gün ışığı alan toplantı salonları ile pozitif bir atmosferde, verimli ve keyifli bir ortam vaat ediyor.
    Toplantı konseptine yönelik alternatif salonlar
    Teknik personeli ile ihtiyaç ve beklentileri karşılayan Dedeman İstanbul etkinliğin büyüklüğüne göre 5 ile 700 kişi arasında misafir ağırlayabiliyor. Tüm toplantı salonlarında çeşitli kurulum alternatifleri sunan Dedeman İstanbul, her salonunu; gala yemeği, toplantı, konferans, kokteyl, workshop veya yönetim kurulu toplantılarına uygun düzenlenebiliyor. Toplantının içeriğine göre kahve, çay, atıştırmalık, kahvaltı ve öğle yemeği servisi organize edilebiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.