DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Transformers Goley Şampiyonası başladı

    Transformers Goley Şampiyonası başladı
    07.07.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin en çok oynanan online futbol oyunu Goley, Hasbro sponsorluğunda harika bir turnuvayla futbolseverlerin karşısına çıkıyor. 4 sezon sürecek Transformers Goley Şampiyonası, toplamda 20 bin TL değerinde ödül havuzuna sahip.
    Netmarble Games, Goley tutkunları ve online futbol oynamayı sevenleri Transformers Goley Şampiyonası’nda buluşturuyor. Hasbro – Transformers ve Goley işbirliği ile 4 sezon ve bir büyük finalden oluşan, 3 ay sürecek turnuva büyük para ödülü için yarışacak oyuncuların performansına sahne olacak.

    Her zaman büyük turnuvalara ev sahipliği yapan Goley Liderler Modu’ndan 16 oyuncunun seçildiği her sezonun 1’inci ve 2’nci oyuncuları büyük finale katılmaya hak kazanıyor. 1-2 Temmuz 2017 tarihlerinde oynanan ilk sezon maçlarının sonunda, birinci sezonun şampiyonu uAVenom, 2’ncisi ise AliHaydar33 adlı oyuncular oldu.

    Toplam ödül 20 bin TL

    Toplam 20 bin TL ödüllü Transformers Goley Şampiyonası’nın kazanan takımı ise 5 bin TL para ödülünün sahibi olacak.

    Ayrıca her sezonun kazanan takımları, Transformers Optimus Prime Ses Değiştirici Kask, 15 cm Transformers Karakter Figürü ve 8 cm Transformers Figüründen oluşan Transformers oyuncak setleri ile ödüllendirilecek.

    İlk 16’ları belli olan ikinci sezonun eleme maçları 8 Temmuz Cumartesi günü oynanacak. Tüm Goley oyuncuları Transformers Goley Şampiyonası’nın üçüncü sezonunda yarışmaya davetli.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.