DOLAR 32,3372
EURO 35,1744
ALTIN 2247,278
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TrendERA Zirvesi 19 Eylül’de başlıyor

    TrendERA Zirvesi 19 Eylül’de başlıyor

    Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturacak. Zirve, 19 Eylül 2017 tarihinde Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek.

     ERA Türkiye, gayrimenkul sektörüne katkı sunma stratejisine paralel olarak düzenlediği etkinliklere ‘TrendERA’ ile devam ediyor. 19 Eylül 2017 Salı günü saat 13.00 ile 18.00 arasında Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştireceği zirvede, sektörün duayenleri ulusal ve uluslararası gayrimenkul dünyasında olan gelişmeleri ve yatırım fırsatlarını anlatacak.

    Katılımın ücretsiz olacağı zirve kapsamında katılımcılar, hem yeni trendlerden haberdar olacak, hem de iş ilişkilerini geliştirecekleri networking fırsatları yakalayacak. Türkiye genelinde gayrimenkul profesyonelleri, ofis sahipleri, brokerlar, danışmanlar ve gayrimenkul danışmanlığı konusunda yatırım yapmayı düşünen girişimcilerin katılması beklenen zirveye ilginin yoğun olacağı öngörülüyor.

    Gayrimenkul sektörünün değişen yüzü

    Zirve’de ‘Dijital Çağda Değişen Alıcı Algoritması’ başlıklı bir konuşma yapacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, dijital çağdaki satın alma metodolojisi değişikliği, dijital çağda Türkiye, dijital çağda dünyada emlakçılık, dijital çağda Türkiye’de emlakçılık, dijital çağda gayrimenkul danışmanının yapması gerekenler gibi konuları masaya yatıracak.

    Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Atalay, “Zirve, katılımcıların detaylı uzmanlıklar edinerek işlerini geliştirmesini ve hedeflerini rasyonel zeminde oluşturarak yüksek performanslara ulaşmalarını sağlamak üzere oluşturuldu. Zirvede genel olarak gayrimenkul profesyonelleri, ofis sahipleri, brokerlar ve danışmanların katılımcılar arasında olduğunu düşünürsek, program içeriğinin konuyla ilgilenen tüm katılımcıların kariyerleri adına önemli katkıları olacağını söyleyebilirim” dedi.

    ERA Real Estate Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen’in ‘Dünyanın Gayrimenkul Devi ERA’  başlıklı konuşmasında ERA’nın global gücünü anlatacağı zirvede, ERA Real Estate Türkiye Franchise Geliştirme Direktörü Birgül Dalgakıran profesyonel bir gayrimenkul danışmanı olmanın sırlarını,   Kurumsal Gayrimenkul ofisi Brokerlarından Hasan Can gayrimenkul sektöründe fenomen olmak için neler yapılması gerektiğini ve ERA Real Estate Türkiye Gayrimenkul Direktörü Ufuk Şevki de gayrimenkul danışmanlığında farklılaşmanın yollarını anlatacak.

    Ayrıca Zirve’nin konuşmacıları arasında yer alan Ali Güvenç Kiraz Hukuk Bürosu’ndan Avukat Ali Güvenç Kiraz, gayrimenkul sektörüne ilişkin sermaye araçlarına değinecek. Endeksa Gayrimenkul kurucu ortağı ve CEO’su Gökmen Öğüt gayrimenkulde değişen değerleme parametrelerinden bahsederken, Hürriyet Emlak’tan Çağrı Bozay dijital dünyada gayrimenkul pazarlama değişimlerini anlatacak. Zirve, Crispy Cream Türkiye Genel Müdürü Halit Uğur Kesemen’in yeni girişim fırsatlarının şifrelerini vereceği konuşma ile son bulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.