DOLAR 32,5303
EURO 34,8394
ALTIN 2428,271
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Trilium’dan estetik ve teknolojik performansın birleşimi

    23.08.2019
    A+
    A-

    Cosentino’nun ultra kompakt yüzey markası Dekton, kaymazlık teknolojili yeni koleksiyonu Dekton Grip+’ın ödüllü Trilium rengiyle terastan havuza pek çok ıslak alanda rahatlıkla kullanılabiliyor

     

    Cosentino, hem iç hem de dış mekan uygulamaları için gelişmiş teknik özelliklere sahip ultra kompakt yüzeyi Dekton’un yeni koleksiyonu Grip+ ile yüksek seviyede kaymazlık teknolojisini Türkiye’ye getiriyor. Hafif pütürlü görünümüyle yüzeye kaymazlık özelliği veren ve bu nedenle oluşabilecek kazaları da önleyen koleksiyonun Trilium rengi, havuz ve spa’larda da estetik ve teknik performansın mükemmel birleşimini sunuyor.

     

    Çok sayıda tasarım ödülüne sahip Dekton Trillium

    Volkanik kayadan esinlenerek kullanılan sürdürülebilir üretim yöntemleriyle yüzde 80’e kadar geri dönüşümlü malzemelerden üretilen Trillium, çok sayıda tasarım ödülüne sahip. Hava şartlarına maruz kalmış egzotik doğal taşlardan esinlenen Trillium, siyah ve gri yoğun vurgulara sahip rengi, paslanmış bir metal görünümüyle taşın biyolojik dönüşümünü gözler önüne seriyor.

    Resim

    Havuzlar, spa’lar, teraslarda ideal seçim Dekton Grip

    Orix, Vera, Kreta, Söke, Keon, Laos, Trilium, Kira, Strato, Danae, Nilium, Lunar, Sirocco, Nayla, Aura15 ve Makai adında 16 çarpıcı renkten oluşan Dekton Grip özellikle havuzlar, spa’lar, banyolar ve yüksek binaların terasları gibi geniş alanlarda kaydırmazlık özelliği ile hayatı kolaylaştırıyor. Dekton Grip Koleksiyonu; UV ışınlarına, çiziklere, lekelere ve termal şoklara karşı da en üstün direnci sağlıyor, bakımı kolaylığıyla öne çıkıyor. Mimar ve tasarımcıların ilham verici çalışmaları için özellikle tercih ettiği Dekton Grip, nemli veya ıslak ortamlarda kullanışlılığı ve estetiği ile kullanıcılarına avantaj sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.