DOLAR 32,5288
EURO 34,7292
ALTIN 2485,194
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TSKF Yeni yönetim kurulu belli oldu

    TSKF Yeni yönetim kurulu belli oldu
    05.10.2018
    A+
    A-

    Türkiye Soroptimist (İş ve Meslek Kadınları) Kulüpleri Federasyonu (TSKF) Genel Kurulu, geçen hafta gerçekleşti. Yeni yönetim ve denetim kurulunun belirlendiği Genel Kurul’da, TSKF 2018 – 2020 Yönetim Kurulu Başkanlığına Psikolog Dr., Profesyonel Koç, Eğitmen Nur Velidedeoğlu Kavuncu seçildi.

    Tüm dünyadaki kadınların ve kız çocuklarının yaşamlarını iyileştirmek ve geliştirmek için çalışan ve 1948 yılından bu yana Türkiye’de de faaliyetlerini sürdüren Türkiye Soroptimist (İş ve Meslek Kadınları) Kulüpleri Federasyonu (TSKF) Genel Kurulu yapıldı.

    Dünya kadınlarının sesi olan ve Türkiye genelinde faaliyet gösteren 37 kulübü ve 1000’den fazla üyesi bulunan federasyonun, 104 delegesi ve 250’ye yakın Soroptimist’in katılımıyla gerçekleşen Genel Kurulu sonucunda; TSKF 2018 – 2020 Yönetim Kurulu Başkanı Psikolog Dr., Profesyonel Koç, Eğitmen Nur Velidedeoğlu Kavuncu oldu.

    Görevi, 2016 – 2018 Dönemi TSKF Başkanı Nilgün Pakkan’dan devralan Nur Velidedeoğlu Kavuncu yeni dönem projelerine ilişkin bilgi verdi.

    Kavuncu; “Yeni dönemin sembolü olarak Soroptimistlerin logosunda da yer alan Defne Ağacını seçtik. Defne mitolojisi Anadolu topraklarına dayanan bir sembol. Dört mevsim yeşil olmasından dolayı hayat ağacı olarak da biliniyor. Anavatanı Anadolu olan, Anadolu’daki farklı kültürlere dokunan ve birbirine bağlayan bir ağaç olarak kabul ediliyor. Azim ve çabanın sembolü. Biz de bu toprakların kadınları olarak yeni dönemde kadınlarımız için nice ‘Defne’ için azimle çalışmalarımızı yürüteceğiz. Amacımız; Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu olarak kadınlarımızın ve genç kızlarımızın; eğitim, iş ve sosyal yaşama katılımını artırmak, onları cesaretlendirmek ve koşullarını iyileştirmektir. Defne Ağacı gibi kökleri; genç kızlarımızı, kadınlarımızı topluma, iş yaşamına ve sosyal hayata bağlayacak çalışmalar yapacağımız bir döneme giriyoruz. Bu vesile ile herkesin 3 Ekim Soroptimistlik Dostluk Günü’nü kutlarım” dedi.

    Genel Kurul sonrasında belirlenen  TSKF 2018 – 2020 Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: Asil Yönetim Kurulu Üyeleri; Aysun Göğüş, Hatice İmer, Mine Kozlubel, Nesrin Gökçe, Nur Özdil, Oya Mıstıkoğlu, Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri; Ayşe Şerifoğlu, Elife Kazancı, Feriha Özşahin, Funda Sanlıman, Müge Sungur Enön, Şebnem Dal Üzülmez, Yeşim Sevil Işık, Asil Denetim Kurulu Üyeleri; İncilay Toplar, Nurçin Özsoy, Zehra Saraçoğlu, Yedek Denetim Kurulu Üyeleri; Nimet Kaya, Şeyda Demirel, Zehra Perizat Yeşildal.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.