DOLAR 32,5536
EURO 35,0017
ALTIN 2427,546
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TÜGEM Kocaeli meslektaşları eğitimde buluşturdu

    TÜGEM Kocaeli meslektaşları eğitimde buluşturdu
    11.10.2019
    A+
    A-

    Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Kocaeli teşkilatı, Zingat sponsorluğunda Işıkören Akademi ile “Emlakta Başarılı Olmanın 22 Yolu” eğitim programını düzenledi.

    Kocaeli Ticaret Odasında gerçekleşen eğitime 300’e yakın gayrimenkul danışmanı katıldı. Daha önce de Gebze Ticaret Odasında rekor katılım ile gerçekleşen bir eğitim organizasyonu yapan TÜGEM Kocaeli teşkilatı etkin faaliyetlerine devam ediyor.

    Etkinliğe Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli İl Ticaret Şube Müdürü Sultan Kurbanoğlu, TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, TÜGEM Yönetim Kurulu, Kocaeli Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri, Kocaeli Emlakçılar Odası Kurucu Başkanı Ahmet Pekin ve sayıda emlak danışmanı katıldı.

     

    Çalışmaya Devam Edeceğiz

    Eğitim öncesi açılış konuşmasını yapan TÜGEM Kocaeli İl Başkanı Fuat ÖZDAĞ “Emlak danışmanlığı mesleğini daha saygın bir seviyeye taşımayı hepimiz arzu ediyoruz. Kocaeli teşkilatı olarak bizlerde hep birlikte mesleğimize sahip çıkacak, yenilik ve eğitim odaklı çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi. TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan ise, sektörde bilgili ve donanımlı insanların başarı sağlayabildiklerini, derneğin de eğitim ve paneller ile katkı sağladıklarını ifade etti.

    Uzunkaya’da Katıldı

    Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya ise yaptığı konuşmasında “5 Aralık 2019’dan sonra emlak sektöründe tamamen kayıtlı ve yetki belgeli profesyonellerin bu işi yapabilecek. Bizler emlak işletmelerinin ve danışmanlarının her zaman yanında olacağız” dedi. Emeği geçenlere teşekkür eden Uzunkaya, emlak sektörüne verdiği destek nedeniyle TÜGEM Yönetimine de değer verdiklerini kaydetti.

    Işıkören ve Benek’ten Önemli Formüller

    Işıkören Akademiden Hilmi Işıkören ile kurucu ortağı Belgin Benek katılımcılara “Emlakta Başarılı Olmanın 22 Yolu” eğitimini verdi. Özellikle inşaat sektörünün zor günler geçirdiği günümüzde “daha çok satmanın” formüllerini aktaran ikili, sorunların çözümünde izlenmesi gereken yol haritalarını paylaştı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.