DOLAR 32,3279
EURO 35,0651
ALTIN 2300,867
BIST 9039,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TÜGİAD Ankara’da yönetim değişiyor

    TÜGİAD Ankara’da yönetim değişiyor
    08.10.2018
    A+
    A-

    TÜGİAD Ankara Şubesi’nin 10. Olağan Genel Kurulu 13 Ekim tarihinde gerçekleşecek.

    1986 yılında kurulan, Türkiye’deki ilk ulusal ve tek uluslararası genç iş adamları derneği olan TÜGİAD, Ankara Şubesi’nin Olağan Genel Kurul heyecanını yaşayacak. 13 Ekim 14.30’da Dernek Genel Merkezi’nde gerçekleşecek olan kurula adaylığını açıklayan Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, “TÜGİAD’lı olmak her zaman benim için gurur kaynağı olmuştur. Bu gururu, yıllarca Ankara’ya yaptığımız hizmetlerden sonra Ankara Şube Başkanlığına taşımak bizim için çok büyük bir onur olacaktır. Ankaralı iş adamları Türkiye’nin geleceğidir. Ankaralı iş adamları bu zamana kadar yaptığı çalışmalarla Türkiye ekonomisine büyük katkılar sağlamıştır. Bundan sonra atacağımız adımlarla da daha ileri gitmeyi hedefleyeceğiz.”

    Ankara ekonomisine yön verenler bir arada

    10. Dönem Yönetim Kurulu’nda olması kesinleşen isimler; Can Çavuşoğlu, Ercan Çelik, Mirkan Aydın, Efe Bezci, Selin Açık ve Özgür İncesu.

    Zafer Yıldırım Kimdir?

    2009’da TÜGİAD’a katılan Zafer Yıldırım, TÜGİAD’ın çeşitli komisyonlarında çalıştı. İki dönem İstanbul Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Zafer Yıldırım, bir dönem de Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Atılım Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Yıldırım, aynı üniversitede İşletme Yüksek Lisans (MBA) eğitimini tamamladı. Ticari hayata üniversite yıllarında başlayan iş adamı, dedesi Hacı Emin Yıldırım’ın Kars’tan Ankara’ya hayvan ticareti ile başlattığı, 1970 yılında ise babası Zeki Yıldırım tarafından kurulan Yıldırım AŞ’yi 2000 yılında kurduğu Yıldırım Grup ile güçlendirdi. 1979 doğumlu, evli ve 2 çocuk babası olan Zafer Yıldırım ana sektör olarak inşaat ,yan sektör olarak ise akaryakıt istasyon işletmeciliği yapmaktadır. Başarılı iş adamı halen Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devam ettirmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.