DOLAR 32,3371
EURO 35,1186
ALTIN 2238,468
BIST 8772,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tuna Ev ile salonlarda zamansız şıklık

    Tuna Ev ile salonlarda zamansız şıklık
    14.02.2017
    A+
    A-

    Geçmişin esintilerini günümüzün modern çizgileriyle harmanlayan Tuna Ev, Forte Kanepe Grubu’nda farklı doku ve materyalleri bir arada kullanıyor. Kapitone uygulaması ve düz birleşimin beraber sergilenmesiyle zarif bir görünüme kavuşan kanepe grubu, özel tasarım tekerlekli ayaklarıyla mekanlara hareket katıyor.

    Kaliteli mobilya üretimini tasarım ve modayla buluşturan Tuna Ev, Forte Kanepe Grubu ile salonların havasını değiştiriyor. Zarif çizgileri ve detaylardaki inceliğiyle dikkat çeken Forte, geniş oturma kısmı ve yumuşak dokusuyla rahatlığı da ön planda tutuyor.

    İkili kanepe, üçlü kanepe ve berjerden oluşan Forte Kanepe Grubu’ndaki ürünler bir arada tercih edilebileceği gibi tek tek de satın alınabiliyor. Farklı doku ve materyallerin kullanıldığı Forte’de, kapitone uygulaması ve düz birleşim birlikte sergileniyor. Özel olarak seçilen tekerlekli ayak uygulaması ürünü hareketlendirirken, bu bölümde kullanılan ahşap da sıcak bir atmosfer yaratıyor.
    Lake ve ahşap kaplamada 15, kumaşta ise 150’nin üzerinde seçenek sunan Tuna Ev, kişiye özel mekanlar tasarlanmasına olanak tanıyor. 

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.