DOLAR 32,5475
EURO 34,9861
ALTIN 2423,846
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tupperware Ürünleri Koctas. com. tr’de

    Tupperware Ürünleri Koctas. com. tr’de
    17.10.2019
    A+
    A-

    Yaşamın olduğu her yeri geliştirmek ve güzelleştirmek için hizmet veren Koçtaş ile hayatı kolaylaştıran çevre dostu ürünleriyle dikkat çeken Tupperware bir iş birliğine imza attı. Tupperware’in mikrodalgada pişirme ve ısıtmaya uygun, taşıma, hazırlık, servis ve saklama olmak üzere 5 ayrı kategorideki 29 ürünü, koctas. com. tr’de 75 TL ve üzeri alışveriş yapan Koçtaş müşterilerine özel ayrıcalıkla %40’a varan indirimlerle buluşuyor.

    Yaşamın her köşesi için ürün ve çözüm önerilerini en uygun fiyatlarla sunan Koçtaş, Tupperware ile yaptığı iş birliği kapsamında mikrodalgada pişirme ve ısıtmaya uygun, taşıma, hazırlık, servis ve saklama olmak üzere 5 ayrı kategorideki 29 adet Tupperware ürününü oldukça avantajlı bir kampanyayla koctas. com. tr’de müşterileriyle buluşturuyor. Bu işbirliğiyle, Tupperware ürünleri ilk defa bu çok özel iş birliği kapsamında yalnızca Koçtaş müşterilerine ayrıcalıklı olarak sunuluyor.

    Geniş ürün yelpazesiyle hayatı kolaylaştıran Tupperware ürünlerine uygun fiyatlarla ulaşmak ve kampanyadan yararlanmak isteyenler, ilk etapta koctas. com. tr’yi ziyaret ediyor. 75 TL ve üzerinde alışveriş yapanlar Tupperware ürünlerine erişme hakkı kazanıyor ve bu ürünlere %40’a varan indirimli fiyatlarla sahip olabiliyor.

    Koctas. com. tr’de renkleri ve tasarımlarıyla mutfaklara ve sofralara ahenk katacak saklama ve servis kapları, kaseler, çerezlikler ve mikrodalga fırında kullanıma uygun ısıtma ve pişirme ürünleri bulunuyor. 3 farklı boydan oluşan, sızdırmaz kapak yapısına sahip saklama ve taşımaya uygun ‘Mucize Şekerler’ 180 TL yerine 120 TL, mikrodalga fırında zamandan ve enerjiden tasarruf ederek leziz makarnalar pişirmenize olanak sağlayan ‘Gurme Makarna’ 50 TL yerine 38 TL, derin dondurucularınızda kokusuz ve düzenli saklama imkânı sunarken gıdaların tazeliğini koruyan, ani sıcaklık düşüşüne dayanıklı ‘Antartika 6 lt’ ise 165 TL yerine 100 TL fiyatıyla Koçtaş müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.