DOLAR 32,3153
EURO 35,1248
ALTIN 2302,061
BIST 9056,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tur Assist ile pratik taşın

    Tur Assist ile pratik taşın
    23.07.2018
    A+
    A-

    1996 yılından bu yana Türkiye’de başta sigorta ve otomotiv sektörü olmak üzere farklı birçok sektörde acil yardım hizmetleri veren Tur Assist, ürün ve hizmetleri ile tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Taşınma işlemlerinin yaklaştığı bu dönemde konut yardım paketi “Pratik Taşın” ile taşınacakların imdadına yetişen Tur Assist, taşınma öncesinde, esnasında ve sonrasında taşınma işleminin en kolay ve güvenli şekilde gerçekleşmesi için ihtiyaç duyulabilecek organizasyon ve hizmetleri garantili olarak yürütüyor. Tur Assist, tüm bu süreçlerin tek elden ve sistematik olarak yürütülmesini sağlıyor.

    Yol yardımdan çekiciye, konut onarımdan hava ambulansına kadar farklı alanlarda toplam 6 bini aşkın hizmet birimi ile 1996 yılından bu yana tüketicilerin yanında olan Tur Assist, konut yardım paketi “Pratik Taşın” ile yaşam alanlarını değiştireceklerin imdadına yetişiyor. Pratik Taşın ürünü, taşınma öncesinde, esnasında ve sonrasında taşınma işleminin en kolay ve güvenli şekilde gerçekleşmesi için ihtiyaç duyulabilecek organizasyon ve hizmetleri içinde barındırıyor, tüm süreçlerin tek elden sistematik olarak yürütülmesini sağlıyor. Ürün ile sunulan ev taşıma hizmetleri kapsamında; eşyaların, nakliye esnasında oluşabilecek hasarlara karşı sigortalı bir şekilde demonte edilmesi, paketlenmesi, kutulanması ve taşınılan yeni adreste mobilyaların tekrar monte edilmesi gibi işlemler gerçekleştiriliyor. Pratik Taşın hizmeti ayrıca, taşınma sonrasında yapılması gerekli olan elektrik, su ve doğal gaz için yeni abonelik ve var olanın iptali veya aboneliğin nakli gibi işlemler için de destek sağlıyor.

    Taşınma sonrasında da tüketicinin yanında!

    Öte yandan Pratik Taşın ürünü hizmetlerinden olan MiniFIX de, taşınma sürecinde evinizde montaj ve kontrol gerektiren basit ama fazlasıyla vakit alan işleri sizin adınıza gerçekleştiriyor ve taşınma telaşınızı hafifletiyor. Elektrik, tesisat, anahtar ve diğer küçük ölçekli montaj, demontaj ve onarım işlerini kapsayan “MiniFIX” paketine sahip olanlar ihtiyaç duydukları anda, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi montajından avize ve aplik montajına, kapı kilit değişiminden elektrik tesisatı kontrolü, priz, floresan lamba değişimi, iç kapı zili ve kapı otomatının tamiratına varıncaya kadar 10 farklı hizmetten ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Üstelik sağlanan hizmetlerin tamamı, Tur Assist’in geniş hizmet ağı üzerinden görevlendirilen profesyoneller tarafından garantili ve pratik bir şekilde yerine getiriliyor. Pratik Taşın ürünü ve kullanım koşullarını incelemek isteyen kullanıcılar, Tur Assist’in turasssist. com kurumsal internet sitesini ziyaret ederek detaylı bilgi edinebiliyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.