DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Turizm ve Gayrimenkul Projelerinde Markanın Değeri ve Görevi’ sektör uzmanları tarafından tartışılacak

    ‘Turizm ve Gayrimenkul Projelerinde Markanın Değeri ve Görevi’ sektör uzmanları tarafından tartışılacak
    25.09.2017
    A+
    A-

    Gayrimenkul Türkiye Dergisi ve GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi iş birliğiyle 3 Ekim Salı günü düzenlenecek Yuvarlak Masa toplantısında, ‘Turizm ve Gayrimenkul Projelerinde Markanın Değeri ve Görevi’, uzman isimler tarafından tüm yönleriyle tartışılacak.

    Son günlerin en sık konuşulan konularından birisi haline gelen ‘Türkiye’de turizmin geleceği’, Yuvarlak Masa toplantısında farklı bir bakış açısıyla ele alınacak. Turizmde gayrimenkul yatırımında hangi önceliklerin dikkate alındığı, markalaşmanın yeri, turizm ve gayrimenkul sektörünün önemli isimleri tarafından değerlendirilecek.

    Ev sahipliğini Park Dedeman Levent Hotel’in üstlendiği Yuvarlak Masa toplantısı, Servotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan ve Gayrimenkul Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Kuyaş Örs’ünmoderatörlüğünde gerçekleşecek.

    Markanın gayrimenkule ne oranda katma değer yarattığının sorgulanacağı toplantıda, markaların ve mülk sahiplerinin beklentilerinin çeliştiği noktalar da irdelenecek. Gayrimenkul ve turizm sektöründe faaliyet gösteren proje geliştirici ve yatırımcı firma yetkililerinin katılacağı toplantı, dinleyiciye açık olarak düzenleniyor.

    Program

    Yer : Park Dedeman Levent Hotel

    Tarih: 3 Ekim Salı

    Saat : 09.30 -12.30

    • 08.30 – 09.30 Kayıt ve Kahvaltı
    • 09.30 – 11.00 Oturum
    • 11.00 – 11.15 Kahve Arası
    • 11.15 – 12.30 Oturum

    Konuşmacılar

    • Dedeman Otelcilik İş Geliştirme Direktörü Bilge Turcan
    • Accor Otelleri İş Geliştirme Direktörü Onur Kurç
    • Hilton Otelleri İş Geliştirme Kıdemli Direktör Tuğrul Temel
    • Servotel Turizm ve Otelcilik Hizmetleri Sorumlu Partner Murat Yılmaz
    • Mar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Arslan
    • Er Yatırım Genel Müdür Ferzan Çelikkanat
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.