DOLAR 32,4568
EURO 34,8077
ALTIN 2440,726
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk halı ve zemin kaplama sektörü DOMOTEX Almanya’da buluşuyor

    Türk halı ve zemin kaplama sektörü DOMOTEX Almanya’da buluşuyor
    06.12.2018
    A+
    A-

    Dünyanın en önemli halı ve zemin kaplama fuarı DOMOTEX, ilk durağı olan Hannover kentinde 60’ı aşkın ülkeden 1400’ün üzerinde markanın katılımı ile 11 – 14 Ocak 2019tarihleri arasında kapılarını açacak. 30 yılı aşkın bir süredir sektörün nabzını tutan, zemin kaplama ve halıcılık sektörüne yeni bir soluk getirerek markalar için sınırları ortadan kaldıran DOMOTEX, 27-30 Nisan 2019 tarihleri arasında ise Gaziantep’de düzenlenecek.

    Dünyanın lider zemin kaplama ve halı üreticilerini Hannover’de bir araya getirecek olan DOMOTEX’te ise bir yandan sektörel etkileşim ve yeni iş bağlantıları kurmaya calışılırken bir yandan da yeni trend tasarımlarla dolu, renkli bir organizasyonu deneyimleme fırsatını bulacaksınız! “Bağlantılı Bir Dünya için Yeni Tasarımlar” ana temasıyla kapılarını açacak olan fuarda, zemin kaplamadaki en son ve en yeni inovatif ürünler zengin renk ve tasarım çeşitliliği ile yer alacak. Her ülkenin kendi kültürü ile harmanladığı halılar da sağlığı önceleyen, estetikten ödün vermeyen formlarıyla görücüye çıkacak.

    Türkiye’den 170 firmanın katılımıyla toplam 23.000m2’lik alanda Türkiye’den de katılımcı firma yer alıyor olacak. 2019 moda ve trendlerin ilk defa tanıtılacağı fuar, yenilikçi ürün ve tasarımlarını “Framing Trends” isimli özel sunum alanında sergileyecek. Oluşturduğu özel alanlarıyla yeni işbirliklerine de olanak sağlayan fuar, sektör profesyonellerinin dört günü en verimli şekilde kullanabilmeleri için alan içinde rehberli özel turlar da düzenleyecek.

    Fuar, 2018 yılında düzenlenen, yeni tasarım anlayışı, yılın teması ve misafirleri için özel olarak tasarladığı konfor odaklı konseptiyle de yine tüm dünya genelinden halı ve zemin kaplamaları alanında önemli alıcıların yanı sıra iç mimarlardan, mobilyacılara, dizaynırlardan önemli satınalmacılara birçok sektör profesyonelinin odak noktası olacak. Yeni konseptiyle, 11 -14 Ocak 2019 tarihleri arasında Hannover’de gerçekleştirilecek olan DOMOTEX Almanya Fuarı, 27-30 Nisan 2019 tarihleri arasında ise Gaziantep’de düzenlenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.