DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk mobilyacılığında gençlik vizyonu başlıyor

    Türk mobilyacılığında gençlik vizyonu başlıyor
    21.12.2019
    A+
    A-

    Çağdaş dekorasyonun en önemli temsilcilerinden Loda Mobilya; Türk tasarım kalitesini desteklemek ve genç yeteneklerin mobilya sektörüyle buluşmasını sağlamak amacıyla Arel Üniversite ile birlikte Mobilya Tasarım Yarışması’na ev sahipliği yapıyor.

    Bir markanın kimliğinin tasarım olduğuna inanan Loda, tasarımlarıyla bugünün mobilya trendlerinde belirleyici bir rol üstleniyor. Bu doğrultuda yatırımları ve ARGE çalışmalarına devam eden Loda Mobilya, Arel Üniversitesi ile birlikte yürüttüğü Mobilya Tasarım Yarışması ile genç yeteneklerin arkasında yer alıyor.

    Gençlerin cesur bakış açısına ihtiyacımız var

    Arel Üniversitesi İç Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin katılacağı tasarım yarışması kapsamında konuşan Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Öncelikle üniversite öğrencisi genç tasarımcılarımızın desteklenmesi adına yapılan bu yarışmayı çok değerli buluyor ve bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Biz Loda Mobilya olarak, her zaman tasarımın gücüne ve önceliğine inandık ve bu düşünceyle çalışmalarımızı sürdürdük. Bu anlamda tasarım kategorisinde yapılan bu yarışmaların mobilya sektörüne büyük bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Üstelik genç neslin yenilikçi yaklaşımlarına ve cesur bakış açısına ihtiyacımız var. Türk mobilyacılığının global alanda daha görünür olmasını sağlamak için gençlerin tasarıma katacağı farkındalık ve özgün düşünce tarzının çok önemli olduğu kanaatindeyim. Arel Üniversitesi ile birlikte yürüttüğümüz Mobilya Tasarım Yarışması bu anlamda hem genç yetenekler hem de sektör adına önemli bir platform yaratacak ve birçok özgün fikrin ortaya çıkmasını sağlayacak.” dedi.

    Eviniz kendinizi ifade etmenin bir yoludur

    Hayat verdiği koleksiyonlarla sınırların dışında bir anlayışın izini süren Loda Mobilya, bu doğrultudaki çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, üniversiteli gençlerle olan iş birliklerine devam ediyor. ‘Eviniz kendinizi ifade etmenin bir yoludur’ ilkesiyle tasarıma ezber bozan bir yorum getiren Loda Mobilya’nın hedefi geleceğin tasarım anlayışına yön vermek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.